2011 var året då Mario anklagades för djurplågeri, Duke fick releasedatum och Bethesda utlyste en sextävling. Vilka nyheter fick störst uppmärksamhet och rörde upp känslor hos FZ-läsarna? Vår topp tio är en hopslagning av de mest kommenterade och mest lästa nyheterna.

Modern Warfare 3 bekräftat med fyra teasers

Igår ryktades att #Call of Duty: Modern Warfare 3 var avtäckt. Senare under natten till idag dök det upp en teaser som bekräftade att Modern Warfare 3 är på väg. Nu har det dykt upp tre nya teasers utöver den första, och även om ingen av dem egentligen visar upp något från spelet röjs att det är bråkigheter i New York, London, Paris och Berlin. Kan det handla om ett fiktivt tredje världskrig?

Läs hela nyheten

Massivt grafiktest av Skyrim

I ett ambitiöst benchmark-test har Techspot undersökt hur väl #Skyrim presterar med olika hårdvaror. De har även tagit jämförelsebilden från den lägsta grafikinställning ("low") hela vägen till den högsta ("ultra"). De har dessutom trimmat ultra-nivån ytterligare och på sätt skapat sin egna maxinställning med en imponerande upplösning av 2560 x 1600. Kolla in det åttasidiga testet själva för att se om ni ramlar av stolen av upphetsning.

Läs hela nyheten

Diablo 3-betaklient läckt

Läckt är kanske ett starkt ord, betaklienten till #Diablo 3 går trots allt att ladda hem från Battle.net. I en forumpost informerar också en community manager att de börjat bjuda in extern folk till buggjakten men i nuläget rör det sig endast om vänner och familj till #Blizzard. Det har dock inte hindrat vida webbens samlade hjärnkraft att luska fram lite intressant information ur koden.

Läs hela nyheten

Årets tabbe – utvecklarna raderade sitt eget MMO-spel

#M2 heter ett mikrotransaktions-baserat onlinerollspel från japanska utvecklarna Sankando. Eller hette är snarare lämpligare, eftersom studion nu tvingats gå ut med en ursäkt till fansen efter att ha lyckats med bedriften att radera sitt eget spel ur existensen.

Läs hela nyheten

Föregående Nästa
Skicka en rättelse