Den gamle [[MMORPG]]-räven Richard "[[Lord British]]" Garriot och hans #Destination Games står i begrepp att fylla på den redan trångbebodda genren med ännu en titel. #Tabula Rasa är namnet och det handlar om att rädda mänskligheten från ondsinta utomjordingar. Vi har fått tag på ett lass nya skärmdumpar, närmare bestämt tio stycken, som hittas i bildarkivet.

<center><img style="border: 1px solid black" src="http://www.fz.se/bildarkiv/images/Tabula_Rasa/TRscreen11.thumb.jpg" width="128" height="80" border="1" hspace="5" vspace="5"></img><img style="border: 1px solid black" src="http://www.fz.se/bildarkiv/images/Tabula_Rasa/TRscreen5.thumb.jpg" width="128" height="80" border="1" hspace="5" vspace="5"></img><img style="border: 1px solid black" src="http://www.fz.se/bildarkiv/images/Tabula_Rasa/TRscreen10.thumb.jpg" width="128" height="80" border="1" hspace="5" vspace="5"></img></center>

Fler bilder

Dessutom har vi lagt vantarna på ett en och en halv minut långt filmklipp. Kika på Flash-versionen nedan eller slanga hem rullen i sin helhet.

[v=140]