Toppbetyg från FZ, premiär i dag. Vinn ett exemplar av Biowares storslagna rymdsaga.

I dag landar #Mass Effect 3 i svenska spelbutiker, och enligt oss själva är det ett spel du måste ha. Måste! Om du inte kommit till den insikten än ber vi att få hjälpa dig på traven. Vi arrangerar en tävling med Mass Effect 3 och konsolpimpar-paketet N7 Vault Case i prispotten, allt för att få dig och din spelmaskin i rätt stämning!

Förstaristagaren får ett exemplar av spelet (till PS3 eller Xbox 360) och nämnda N7 Vault Case, ett paket som ger din konsol nytt utseende, förser dig med dlc-paketet Reinforcement Pack, ett headset, med mera. Fyra tröstpristagare får varsitt exemplar av spelet. Notera att N7 Vault Case enbart Slim-versionerna av konsolerna, så om du inte äger en sådan ska du välja att enbart tävla om spelet (det väljer du i slutet av tävlingsfrågorna).

1:a pris

  • Mass Effect 3 (Xbox 360 eller PS3)

  • Mass Effect 3 N7 Vault Case (till Xbox 360 Slim eller PS3 Slim)

2:a – 5:e pris

  • Mass Effect 3 (Xbox 360 eller PS3)

Tävlingen pågår till och med måndag den 12 mars och vinnarna presenteras kort därpå. Lycka till!

1:a pris

2:a – 5:e pris

Lite kul att vinnaren heter Johan Nilsson då jag själv heter John Nilsson. För en sekund trodde jag att jag vunnit. Andra sekunden trodde jag dom skrivit fel...men icke! Jag vann ju Col. Ed av 2:an till PC så jag ska väl inte klaga :) 13/03 Hmm, efter att ha analyserat lite kanske inte mitt svar heller helt kunde uppfattas att vara ironiskt...tillbaka alltså! Men tack för infon om det där med caps, då var väl mina klasskompisar ironiska när de skrev "TÖNT" i pannan på mig! YEY ME! höhö för... 13/03 Om du menar till Apokalypze, so Ja det ska man. Men om du menar till mig, så hoppas jag du förstod att jag var extremt ironiskt. Därav CAPS och "Rage!!!" :) 12/03 Vi har inga pc-spel till denna tävling. Svårare än så är det inte. 12/03 Eller så kan man ju vara tacksam över att FZ ens har tävlingar? -_-' Don't hit me... 12/03 Har en kompis som har så....check ändå. Hans fru blir nog glad över en sån designtrofé mitt i vardagsrummet. Muhahaha. 11/03 Eller hur, håller helt med, fyfan vad dåligt av dem att de bara "GER" bort Xbox och PS versionen, jag menar vafan om dem nu ska "GE" bort spel, ska dem väll föfan (en en gång) "GE" bort spelet till alla format. RAGE!!! 11/03 På grund utav trötthet och slarv så failade man på första frågan :) 11/03 Så där ja! Om jag inte vinner kommer jag aldrig besöka FZ igen! NEJ, FÖRLÅT! JAG TAR TILLBAKA DET! Puh...det gjorde ont att bara skriva det! Ahja, fingers crossed ^^ 11/03 Kul tävling! :D Var tvungen att göra om frågorna eftersom jag inte kunde skicka in mina adressuppgifter (flyttat sen dom skrevs :P ). 11/03
Skicka en rättelse