Många av er har förälskat er i de supersvåra (men superhyllade) äventyrsrollspelen #Demon's Souls och #Dark Souls, och #From Software lugnar nu fansen och förklarar att de inte är klara med serien än på långa vägar. Att producera hårdkokta hardcore-rollspel är snarare en del av företagets DNA, säger de själva.

– Självklart är det inte över än. Man måste gå tillbaka till våra rötter, som är King's Field. Vi har gjort många spel i den serien. Vi har alltid varit förtjusta i mörka fantasy-action-rollspel. Det är vårt innersta DNA och vi kommer att fortsätta bygga på det, säger From Software-chefen Masanori Takeuchi.

– Vi har alltid sysslat med att göra spel för kärnspelaren, och de var inte nödvändigtvis spel som gjorde bra ifrån sig ekonomiskt, vilket är synd, säger producenten Eiichi Nakajima angående studions lite mer okända King's Field-titlar.

– Succén med både Demon's Souls och Dark Souls, som vardera sålt över en miljon per spel världen över, har fått oss att skifta vårt interna tänk mot inte bara kärnspelare, utan mot att globalisera våra produkter, så att de kan vara framgångsrika över hela världen. Det är nu ett av de viktigaste områden vi har i åtanke när vi utvecklar spel i framtiden.

Det sistnämnda uttalandet ska inte tolkas som att From Software vill göra sina spel lättillgängligare, utan snarare som att de numera faktiskt är medvetna om att deras rollspelsmasochistiska titlar har en trogen följarskara även utanför Japan.