Under GDC 2012 röjde #Crytek ingenting öppet om framtida projekt, men i en intervju med CVG konstaterade Nick Button-Brown på företaget att ett nytt pc/konsol-projekt kommer uppdagas i april, och att det är det bästa av den sortens projekt de någonsin arbetat med.

– En stor del av vår business handlar om konsol och pc-spel med massiva budgetar. Vi håller på med alla de här andra sakerna, men de är vid sidan om det och vi håller på med dem för att de är intressanta. Vi vill fortfarande levera den högsta kvaliten vi kan, vad vi än försöker oss på. Du känner till Homefront, du känner till Ryse. Vi arbetar på ett annat projekt... men alla tre ser riktigt bra ut.

Men, vad är det egentligen de jobbar på? Förbered dig på en våg av positiva adjektiv.

– Det andra projektet ser absolut fantastiskt ut – jag menar, helt ärligt det bästa av den sortens projekt vi någonsin arbetat med. Det ser spektakulärt ut, teamet gör ett väldigt, väldigt bra jobb och det är riktigt härligt att se teamet så entusiastiska kring vad de håller på med. De är jätteglada.

– Vi kommer fortsätta ge ut den sortens spel. Vi gillar att göra mobilspel, och vi gillar att skapa free-to-play, men vi gillar också att hänföra folk grafiskt och visuellt.

En maffig übertitel på väg från Crytek alltså. Vad hoppas du på. Kanske... #Crysis 3?