När FZ recenserade det säregna #Journey så blev vår recensent Linda Grip eld och lågor och skrev bland annat att "det är ett annorlunda, avvikande verk som bidrar till mångfald och det ska både bedömas och belönas som ett sådant. Släpps alla missuppfattningar om vad ett spel ska vara, innehålla, se ut som och ska leda till så är Journey ett klockrent sådant".

Uppenbarligen var det många av er som lade ned Call of Duty-puffrorna för en stunds vandring i öknen, för nu avslöjar utvecklarna stolt att Journey är det snabbast säljande Playstation Network-spelet någonsin i USA och Europa.

– Tack vare er har Journey officiellt slagit Playstation Networks och Playstation Stores försäljningsrekord, större än alla första- och tredje-partsspel och det har blivit det snabbast säljande spelet som någonsin släppts, säger Journey-skaparen Jenova Chen.

– Vi har fått fler brev från fansen de senaste två veckorna sedan Journeys lansering än vi någonsin fick för Flower under de senaste tre åren!

Ovanstående bild är skapad som ett tack från spelskaparna till alla er som inhandlat ett ex av ökenvandraren. Tycker du att Journeys framgångar är välförtjänta?