Just när man trodde att Sega Force inte kunde bli knäppare än den redan var så… läste man vidare i den. Nu hyllar vi den igen.

Vi har redan gått igenom det svagsintaste ur Sega Force anno 92-93 – men faktum är att den skogstokiga publikationen höll sig vid liv ända fram till sommaren 1995. Därför presenterar vi härmed 25 mystiska citat tagna från de två sista ljuva åren – och fullbordar därmed vår hyllning av Sveriges mest kultiga speltidning.

1. ”Alla har olika special powers och ser hemska ut, men efter ett antal timmars spelande inser jag att det egentligen bara är tre personer som är värda att användas: Ken, Chun-li och Ryu”

Nu vet ni, alla ni Street Fighter-spelare som trodde på allvar Att M. Bison, Vega, Sagat eller någon annan hade något som helst värde.

2.”Vem är det som har gjort det här totala bottennappet? Han ska dö som en gris i helvetet!”

Den minst sansade spelsågningen i historien, helt klart.

Dödshot var mer vanligt förekommande i Sega Force än i andra tidningar. #T2: The Movie-utvecklarna var det som skulle avlivas.

3. ”Eftersom många har frågat kan vi tala om att våra favoritpizzor är Indiana (räkor, ananas, curry), Specialaren (oxfilé, gorgonzola), Bussola och Bolognese.”

En annan grej man inte ser så ofta i andra tidningar.

4. ”Spelkänsla: Redan efter första banan har man börjat gäspa sig trött på monotonin i spelet, och så fortsätter det i 12 spel till.”

Oj! Nya skribenten Yesim recenserar spelkänslan i #Dr. Robotniks Mean Bean Machine OCH AV BARA FARTEN de 12 spel som hon spelade efter det, tydligen.

5. ”Det är uppbyggt av s.k. skuggad plygongrafik.”

Sega Force recenserar #Silpheed. Föga anade de att denna skuggade plygongrafik snart skulle ta över världen!

6. ”Gillar lasagna och har svurit på att väga 125 kilo innan han fyller 30 – enbart fett”

Den notoriske Patte presenterar sig själv och sina livsambitioner för läsarna.

Föregående Nästa
Skicka en rättelse