Det har en längre period ryktats från och till om att #Sony arbetat på en fighter i stil med #Super Smash Bros., men då självfallet mellan sina egna karaktärer. Sagt och gjort, #PlayStation All-Stars Battle Royale är nu tillkännagivet att vara under utveckling hos #SCE Studios Santa Monica. De första karaktärerna att avslöjas var Kratos, Parappa the Rapper, Sweet Tooth (Twisted Metal), Fat Princess, Colonel Radec (Killzone) och Sly Racoon. Tredjepartskaraktärer tillkommer också, men exakt vilka är ännu oklart. Nivåerna som spanats in är från God of War, Buzz, #LittleBigPlanet, #Ratchet & Clank.

Annat som utlovats är 60 FPS, tre nivåer av superattacker för alla karaktärer och mix-nivåer mellan olika varumärken. Mer information är utlovat att röjas under årets E3-mässa som går av stapeln tidigt i juni.

Vilka karaktärer vill du se spelbara? Kanske Origami Killer (#Heavy Rain eller Crash Bandicoot?

<embed src="http://media.mtvnservices.com/mgid:moses:video:gametrailers.c..." width="460" height="240" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" base="." flashvars=""></embed>