Det buggfria spelet existerar inte, brukar man säga, och det verkar gälla också #Diablo 3. Trots den väl tilltagna utvecklingstiden har spelare hittat en bugg som kan sparka ut spelare från den pågående spelvändan.

Buggen aktiveras om spelaren interagerar med Templar-följeslagaren tidigt i i spelet, skriver Eurogamer. Utrustas Templar med en sköld sparkas spelaren ut och möts av felmeddelandet "Error 3006" när han eller hon försöker logga in igen. Det finns även rapporter om att spelares Battle.net-konton låsts. Uppgifter gör gällande att problemet är knutet till Demon Hunter-klassen.

Ett sätt att undvika problemet tills Blizzard kodar bort buggen är att inte ge Templar-följeslagaren någon utrustning förrän den accepterats som följeslagare.

Något mindre överraskande var att det strax efter relase i natt var svårt att logga in på Battle.net. Många möttes av felmeddelandet "Error 37" och serverstatusen visade idel fullt hus. I nuläget visar diagrammen att spelservrarna rulla på som de ska, medan auktionshusen på sina håll har det svettigare.

Uppdatering:

Blizzard avslöjar att en hotfix för de med Error 3006-problem är på gång.

Serverstatusen klockan 00:41 i natt – fullpackat.

FZ recensionsspelar Diablo 3 för fullt när detta skrivs. Våra första intryck av #Blizzards best läser du senare i dag.