Inför E3 samsades redaktionen om de 10 spel vi ser mest fram emot under mässan, samt våra fem önskemål om grejer vi drömmer om att få se. Vad blir hetast för dig på E3?

På tisdag slår Los Angeles Convention Center återigen upp portarna för att välkomna oss till årets hetaste spelhändelse, och FZ är självklart på plats. Under den kommande veckan kommer vi testa och förhandstitta titlarna du suktar allra mest efter, samt hugga tag i alla de intressantaste spelprofilerna för de mest intressanta intervjuerna. Som understöd har vi dessutom vårt koffeinkickade nyhetsteam hemma i Sverige, vars ambition är att även i år bjuda på Sveriges överlägset bästa E3-täckning. Räkna med en nyhetsexplosion deluxe!

Som kickoff på årets E3-täckning börjar vi med redaktionens favoriter – mycket nöje!

Föregående Nästa
Ingen som kollat in Ravaged? Det kan bli suveränt:) www.2dawn.com 03/06 Wii U spel på första plats, seriöst? :O Wii U fitness, Wii U Mario Galaxy, Wii U Super Mario Bros, Wii U CoD, Wii U Super Mario & Sonic Sportspel. Där har ni alla titlar som kommer att sälja och är riktade till Wii Us publik, samt exklusiva. Är de verkl... 03/06 HalfLife 3 blir nummer 1 om det skulle visas upp på E3. GTA5 blir nummer 2 om det visas upp. SimCity 5 blir nummer 3 om de vid uppvisningen säger att de skippar onlinekravet. Sen är alla andra spel en enda stor fet bonus. 02/06 Hoppas få se Thief IV, i övrigt så bryr jag mig inte speciellt mycket. 02/06 Så måånga spel jag ser fram emot, men behöver inte ser mer från t.ex Bioshock Infinite då jag redan vet att de kommer bli awesome. Spel jag vill veta mer om på E3: Black Ops 2, Halo 4, GTA 5, Dishonored bl.a. 02/06 Planetside 2 borde varit med på listan men å andra sidan så är inte FZ direkt duktiga på att rapportera om Planetside 2. 02/06 Instämmer! Vi får spela "Dishonored" så länge. 02/06 Den som kommenterar först och säger något positivt med relation till nyheten kommer 9/10 få komma med i högst karma kommentarar. Just sayin'. Är det rättvist? Kanske, beror på hur man ser det. #PS4 gogog 02/06 02/06 Forza Horizon, Halo4, Dead Space3 och GearsOfWar. Half Life3 orkar jag inte vänta på längre. Hade jag haft jag haft en bra pc, och en droppställning så hade mitt resterande liv bestått av ARMAIII. Kommer det till konsoll? :p 02/06
Skicka en rättelse