I samband att Battlefield 1942 firar tio år kan du vinna Premium-versionen av Battlefield 3, signerade av utvecklarna!

Idag fyller #Battlefield 1942 hela tio år och det firar vi såklart genom att spela multiplayer på egen server hela veckan och tävla ut signerade exemplar av #Battlefield 3. Det är Premium Edition-utgåvan som ger dig både grundspelet och de fem expansionerna, dessutom två veckor innan de släpps för vanliga dödliga.

Spelen är dessutom signerade av Lars Gustavsson, Creative Director, och de andra veteranerna på #Dice som varit med redan från det första spelet. Fem vinster står på spel så missa inte att tävla!

1:a – 5:e pris

  • Battlefield 3 Premium Edition (Windows-versionen), signerade

Vinnarna

Tävlingen pågår till kl. 9:00 den 25/9.

oww gissade fel på en fråga, fasen va dumt av mig... 26/09 Köpte BF3 på rean och har haft oväntat (brukar mest tycka att mp-skjutare är ett hyfsat tidsfördriv) roligt, så den här tävlingen vinner jag gärna. 25/09 Tramsinlägg raderade. 24/09 Alltså, nu jäklar.. Beställer datordelarna imorgon när lönen kommer, nu måste jag ju ändå få något vettigt att kunna spela! :evil: 24/09 Lars Gustavsson, my hero! 24/09 Må bäste man vinna! Hoppas innerligt att denna gång vinner jag, känns som om jag varit med i säkert 100 FZ-tävlingar och har aldrig vunnit, dock känt att "den här gången vinner jag!"... men ja :P 22/09 @Floffe; Jag äger inte ens en konsol. Jag tycker också att de är mindre värda pengarna och att det t.ex inte går att spela shooters på en xbox. Men det beror på att jag aldrig har gjort det. Med övning kan jag självklart göra det även jag. Att säga att... 22/09 Du är nog den mest ignoranta person jag har sett skriva här. Om folk vill spela på konsol eller PC så är det upp till dom. Du har inte rätten att säga att dom inte får göra det eller det, om du tror det så borde du läsa lite samhällskunskap. 22/09 Konsolen är dålig för mig. Den måste marginaliseras som fenomen för att datorvärlden åter ska blomstra och för att spelen ska få rätt kvalitet redan från början. Konsoler och TV är dumt. Detta istället för att vara skräddarsydda för de mindre (valfritt... 22/09 hur många kan spela 1942 i mp....så många som har lust? 21/09
Skicka en rättelse