Utöka din spelsamling med en lyxig specialversion av det senaste fightingliret i Tekken-serien.

Ett under rätt förutsättningar extremt habilt fightingspel – ungefär så knöt vi ihop recensionen av #Tekken Tag Tournament 2 för ett par veckor sedan. Om det inte fick dig att skaffa ett exemplar kanske gratisargumentet biter bättre. Vi har fått tag på ett par fullvuxna samlarutgåvor av spelet, och dessa blir förstapris i den tävling som rullar igång i detta nu. Utöver de tre finvarianterna fajtas du om ett par vanliga utgåvor också.

Denna svulstiga specialutgåva av Tekken Tag Tournament 2 kan bli din!

Tekken Tag Tournament 2: We are Tekken Edition kommer förpackat i en metallåda och innehåller, förutom spelet, en bildbok, två utgåvor av spelets soundtrack och en "Behind the scenes"-film.

Vi vill ha rätt svar på frågorna nedan senast nu på måndag. Av de rätta svaren drar vi sammanlagt fem vinnare, som alltså tar hem varsitt exemplar av Tekken Tag Tournament 2. Lycka till!

1:a – 3:e pris

  • Tekken Tag Tournament 2 – We are Tekken Edition)

4:e – 5:e pris

  • Tekken Tag Tournament 2 – standardutgåvan

Hur kan version tre av en spelserie vara det första? "2. Det första Tekken-spelet har släppts till många plattformar genom åren." Det första Tekken som tv-spel kan väl enbart vara FÖRSTA, NUMMER ETT och räknas som original-Tekken, inte det tredje!? http... 02/10 Ja, visst ska ni vara luriga, men som jag förstått det så är ju Tekken Advance en Tekken 3-port och Tekken Card Challenge innehåller karaktärerna från Tekken 3. Ska frågan då förstås som att det är Tekken 3 som är original-Tekken? 02/10 Fråga 2 e ju fel xbox hade Tekken 1-3 med ps1 emulator inte officiella släpp men mycket mer av ett orginal Tekken än en korts-spels version av spelet som släpptes till wonderswane eller den 2d version som släpptes till GBA. 02/10 Fråga 2 e skit skum, för Tekken går att spela på alla 3 formaten men ingen utav dem är orginal Tekken, så frågan är minst sakt lurig. undrar vilka av dessa 3 versioner som FZ anser vara Tekken 1. 01/10 Lite luriga tycker jag vi kan få vara i formuleringarna, men givetvis ska frågorna vara begripliga. Det tycker jag dessa två är, och det ska gå att hitta rätt svar utan större bekymmer. 01/10 MMMMM TÄÄÄVLING!!!! Då var det dags igen undrar hur många tävlingar det tar innan man vinner nåt,jag antar att ha alla rätt är vad som krävs :P men någon gång ska man väll gissa rätt. 29/09 Jag ställer mig aningen tveksam till fråga 2 och även formuleringen i fråga 3... tycker nog att ni kanske borde se över det FZ. Tydlighet är A och O. 29/09 Fightingspel är mycket skoj :) 29/09 Just gotta love em tekken games! 29/09 Hoppas! :) 28/09
Skicka en rättelse