#Witcher 3: Wild Hunt blir avslutningen i den mörka och älskade rollspelssagan. #CD Projekt berättar varför i ett pressmeddelande (via Kotaku).

– Detta blir den sista delen i vår prisade rollspelsserie och sista delen i legenden om Geralt från Rivia. The Witcher 3: Wild Hunt är det mest robusta och häpnadsväckande spel som någonsin skapats av CD Projekt, berättar Adam Badowski, chef för den polska spelstudion.

Han fortsätter:

– Människor frågar kanske om detta verkligen blir det sista Witcher-spelet. Ja, det blir det. Varför? För vi tycker att vi ska avsluta serien när den är som bäst. Teknologin har kommit dithän där vi äntligen kan berätta den historia vi vill, med det visuella vi vill ha, i den värld vi föreställt oss. Detta blir den ultimata fantasy-rollspelsupplevelsen. Vi saknar knappast historier att berätta, men vi känner att tiden är inne för oss att utforska nya världar och testa våra gränser.

Witcher 3: Wild Hunt släpps 2014 samtidigt till de "ledande plattformarna". Vi gissar på pc och nästa generations Xbox och Playstation. Och här ser du en teaser som inte ger oss mycket mer än spelets logga och cool musik.

[video=13465]