Det har tisslats och tasslats om Blizzards nästa onlinerollspel, med arbetsnamnet Titan, i många år nu men enligt källor till Venturebeat har projektet nyligen startats om. Av de 100 personer som arbetade på titeln har 70 blivit tilldelade andra arbetsuppgifter medan en kärngrupp ska börja om från början. Blizzards talesman, Don Shamron, kommenterar uppgifterna:

– Vi har alltid haft en iterativ utvecklingsmetod och det oannonserade MMO:t är inget undantag. Vi kom till en punkt där vi var tvungna att ta några stora design- och teknikbeslut gällande spelet. Det ger oss möjlighet att omfördela våra resurser till andra projekt medan kärngruppen kan tillämpa förändringarna för vår teknik och våra verktyg. Notera att vi inte har annonserat några datum för MMO:t.

Enligt källorna skulle detta innebära att titeln har redo för lansering som tidigast 2016. Detta var något som också skedde med #Diablo 3. I efterhand har bilder och filmer läckt från en tidig version som var betydligt mer lik #Diablo 2 än vad slutresultatet blev och trots att prenumerationerna för #World of Warcraft dalar drar spelet fortfarande in cirka en miljard kronor i månaden. Blizzard har kapital nog att ta tid på sig, frågan är bara om intresset för deras nästa titel är lika stark som omsättningen.