[float="right"]<img style="margin:5px;" src="http://xtrmntr.fz.se/fz/nyheter/shuttle-bild-liten.jpg" alt=""></img>[/float]

Sommarens stora frågetävling, där #FZ och #Sweclockers tävlade ut två lyxiga barebone-maskiner från #Shuttle, är klar. Trots fina priser - burkarna kostar drygt 4000 kronor styck, var det inte många som prickade in samtliga rätt i alla fyra deltävlingar. Likväl, tio deltagare lyckades med denna bedrift och efter rigid granskning av svaren på utslagsfrågorna har vi utsett dessa två medborgare till värdiga vinnare:

I utslagsfrågorna föreslog Stefan namnet "Fragenstein" som nytt namn för FZ. Han vill se både djupare och mer lättöverskådlig journalistik på Sweclockers. Han tror en Shuttle-burk funkar som "tjejlim" och anser att den lyfter spelen till nya höjder. Ronny föreslår namnet "SGN" (Swedish Gaming and News), vill se en wiki på Sweclockers och bättre integrering mellan sajtens delar. Han behöver ett barebone-chassi i sin lilla lägenhet och anser att spel och hårdvara är intimt förknippade.

Ett stort grattis till vinnarna, önskar FZ och Sweclockers! Till er andra - tack för ert deltagande och bättre lycka i nästa tävling.