På tisdag nästa vecka, den 17 september, öppnar #Rockstar portarna till Los Santos och ett av årets största släpp är ett faktum - folk har redan börjat köa utanför butikerna som ska hålla nattöppet på måndag. Vi skulle gärna se statistiken över antalet sjukanmälningar och ledighetsansökningar den 18 september och framåt.

Snart är det dags för den stora kuppen

Du behöver dock inte vara beroende av vädrets makter när vi tillsammans med Webhallen annordnar en tävling där tre exemplar av spelet står på spel. Vi kommer också att vara på plats med filmkameran på måndagsnatten. Men nu är det dags för dig att bevisa att du vet mest om Grand Theft Auto och #Rockstar och få besked redan på måndag om du kan spara slantarna till proviant inför de långa spelsessionerna.

Attans, ett fel, fråga 2. Åkte dit på grund av att sångaren var/är inblandad i Funk och synt, jag skulle ha gjort en bättre research :-) 16/09 Åh gud, glömde bort att de hette DMA design innan Rockstar! Tack för svaret, då slipper jag tänka på det mer... :) 16/09 ASH! alla rätt men.. lunch.. sen va visst tiden ute. dumma fz! XD (jaja, ändå ett damm-gen spel så). 16/09 Spelet heter Walker, och släpptes -93, alltså samma år som Walker: Texas Ranger började sändas. http://en.wikipedia.org/wiki/Walker_(video_game) 16/09 Skit, hade förstås fel på första frågan... Antar att den inte var felformulerad ändå. Någon som vet vilken tv-serie och vilket spel det var? Det enda jag kunde hitta var Sons of Thunder, men inte vilket spel det skulle föra tankarna till. 16/09 Attans, hade fel på andra frågan. Men bortsett från det vart det full pott! Grattis och lycka till till er som hade alla rätt! 16/09 Måste säga att första frågan inte direkt är den bästa, men jag gillar att den var svårare. 16/09 Vad vet vi om hur det fungerar att spela om man får spelet dagen innan releasen? Tror nämligen att mitt exemplar kommer senare idag. 16/09 Kul tävling! Jag hade tänkt hålla ut tills det kommer till PC även fast jag äger en PS3, men med tävlingar som den här kan man ju inte göra annat än att hålla tummarna :_) 16/09 Retsamt att annonserna på stan säger "Out now!" och jag tror inte att det var någon tv-sänd fotbollsmatch i helgen som inte hade reklam för spelet. Blir en lång dag i dag! 16/09
Skicka en rättelse