Julklappshysterin och matfrossandet är över för i år. Återstår gör FZ:s lista över årets 50 största spelögonblick. I dag betar vi av plats 40 till 31. Häng med oss resten av veckan, årets bästa spel publicerar vi på nyårsafton.

40. #Devil May Cry 4

Med den fjärde delen i Devil May Cry-serien tar Capcom sin välbeprövade hack'n'slash till den senaste generationen konsoler, och det görs med bravur. Just välbeprövat är nyckelordet här; Capcom rör inte om i det välfungerande konceptet utan bjuder på ett snyggt, välpolerat actionäventyr.

» Recension
» Demo: Windows, Xbox Live, Playstation Network

39. #Spore

Will Wrights hyperambitiösa projekt om att simulera livet från cell till rymdfarare blev kanske inte riktigt så storslaget som många önskat. Fem relativt okomplicerade delar som alla bär Maxis patenterade gullighetsstämpel tilltalar många, men inte alla. Ändå, Spore som helhet tänker en bra bit utanför ramarna. Det är precis vad denna uppföljartäta bransch behöver.

» Recension
» FZ.tv

38. #Trauma Center: New Blood

Kniv - shootervärldens mest grundläggande backupvapen. Du har använt den tusentals gånger och då och då faktiskt lyckats kniva någon till döds. Här gäller det omvända. Du är kirurg och använder skalpellen för att rädda liv. Stressigt och med wiimotens rörelsekänslighet i centrum. Med lyckat resultat, ska tilläggas.

» Recension

37. #Rainbow Six: Vegas 2

Ubi Montreals senaste tillskott i den tioårsjubilerande Rainbow Six-serien fortsätter på de senaste årens inslagna bana med mindre realism och mer action. Skillnaderna gentemot första Vegas är tyvärr ytterst få, men det kan vi glömma – åtminstone för stunden – eftersom Vegas 2 är så pass roligt.

» Recension
» FZ.tv

36. #Midnight Club: Los Angeles

Rockstars fjärde Midnight Club tycks ha gått många förbi under den tunga spelhösten. Det är synd, för Midnight Club: Los Angeles är ett ypperligt stycke arkadracing som bjuder på lika intensivt som illegalt gummibrännande i stadsmiljö. Need for Speeds riktiga arvtagare?

» Recension

Föregående Nästa
Skicka en rättelse