Ett par gånger per år dyker de upp, spel som piskar upp ett så stort köpsug att butiker håller nattöppet för att blidka massorna. #Grand Theft Auto V hör förstås till den exklusiva skaran, och följaktligen väntar ob-ersättning i nästa lönekuvert för ett gäng spelsäljare.

Om FZ:s recension är det som fäller avgörandet kan vi glädja dig med att den publiceras redan klockan 16:00 i dag, åtta timmar innan butikerna får börja sälja spelet. Om recensionen spelar mindre roll undrar vi ändå – lockas du till en butik i natt, eller håller du dig? Eller struntar du kanske helt i GTA V?

FZ packar ikväll ner filmkamera och manskap för att prata med de köande massorna utanför Webhallens butik på Sveavägen i Stockholm, men den är på intet sätt ensam om sin nattvaka. Här följer ett gäng butiker där du han handla GTA V vid midnatt. Har vi missat någon? Länka gärna i kommentarsfältet.

Webhallen håller öppet i tre städer:
– Stockholm (Sveavägen)
– Göteborg
– Malmö

Game slår upp portarna kring midnatt i dessa orter:
– Borlänge
– Borås
– Eskilstuna
– Göteborg
– Haninge
– Halmstad
– Helsingborg
– Karlstad
– Lund
– Malmö
– Norrköping
– Täby
– Vällingby
– Örebro

Gamestop har 60-talet butiker listade på sin hemsida. Oklart dock om samtliga håller nattöppet, så kolla med din lokala butik innan du ger dig ut i mörkret.