FZ-supportrarna har gjort en ny omgång av videomagasinet Fragzone möjlig. Ett nytt avsnitt klockan 18 varje torsdag i tio veckor framöver väntar. Start nu. Välkommen!

Vinterns stora succé Fragzone är tillbaka! Den andra säsongen av FZ:s videomagasin börjar här och nu, mycket tack vare alla er som valt att bli FZ-supportrar och genom det hjälpt till med finansieringen. Tack!

I säsongens första Fragzone-avsnitt möter du såväl de röda stolarna som de tre äppelkindade gossarna @Calle Johansson-Sundelius, @Vicachu och @Papadrillo. De pratar alternativa spel med med #Thatgamecompany (du vet, studion bakom synnerligen alternativa #Journey), de kretsar kring fenomenet #GTA V och de ger en känga till en av spelsveriges mäktigaste personer.

Torsdag klockan 18:00 är alltså Fragzone-tid i tio veckor framöver. Gör en påminnelse i kalendern. Plocka sedan fram läsk och popcorn, och luta dig tillbaka och njut av säsongens första Fragzone.

Säger bara.... SUGOI ! ^o^)/ 02/10 Kan bara säga "spel är lek". Men, är lek dåligt? Leker vi inte hela tiden i huvudet på oss själva? Samt att spel är väl redan så mainstream det bara kan bli? Sluta gnäll och lek på för fan! Hur mycket lär vi oss inte genom att leka? KBK fö fan. 02/10 Grym intervju med Thatgamecompany. Kul att man fick vara med i "Wall of Fame" ockå! Yey! 02/10 FZ Levererar som vanligt. När ekonomi tillåter blir det givet att stödja med en prenumeration. 30/09 Skönt att fragzone säsong 2 är tillbaka. Helt okej början, fast man kan önska "lite mindre dr.phil och lite mer snack om olika spel". Gärna lite fler spel test som ni gjorde med starcraft 2, när den kom. 30/09 GTA skapades och släpptes till MS-DOS först och portades sedan till Windows, Playstation och Gameboy Color. Och räknas som en bestseller och den slog stort kommersiellt. Även 2an kom först till pc faktiskt. 30/09 Fantastiskt bra! Grym intervju med Thatgamecompany, som jag nu gillar mer än någonsin. Mycket bra raljering från Victor, det är så infernaliskt skönt att lyssna på alla funderingar och analyser ni gör. Tyckte att ljudet var lite dovare nu dock, men det... 29/09 Det är underbart att se hur långt FZ har kommit de senaste åren. Kanonjobb på alla fronter och man blir ju stolt över att ha varit med på riktigt allvar under några härliga år :) 29/09 Kaffekopp och Fragzone är en gudomligt härlig kombination! :D 29/09 Underbart är kort =) 1h fz är en våt dröm. Ni gör spelvärlden vuxen på ett lekfullt sätt! Bra jobbat och tack för ett kanonprogram! 29/09
Skicka en rättelse