Vi träffar svenskarna bakom årets stora E3-skräll, pratar om Frictionals science fiction-mardröm och spelar Battlefield 4 lite för mycket.

I det sextonde avsnittet av Fragzone frågar vi oss vad nästa generation egentligen innebär, och diskuterar som vanligt öppet i studion. Därefter vänder vi oss till proffsen på Malmöbaserade #Massive Entertainment, som får berätta om sitt tekniska spjutspetsprojekt #The Division. Vi snackar även om #Soma, #Frictional Games hemlighetsfulla projekt, som ser ut att bli minst lika obehagligt som tidigare skräckisar från Helsingborgsstudion.

Ni får dessutom följa med undertecknad på en surrealistisk resa ner i det totala #Battlefield 4-fördärvet...

Skulle gärna se på den om filmen inte pausade/laggade hela tiden... Verkar inte vara nät-sladden som är problem utan själva spelaren... 01/12 Om det laggar; byt till Googles public DNS 8.8.8.8 och 8.8.8.4 (ändrade i routern och startade om webbläsaren) Läste på ngt forum om att lastbalanseringen vimeo använder är beroende på att DNS-servrarna uppdateras hyfsat ofta; och min ISP verkar inte... 09/11 Jag ska spela skiten ur "Divisionen"! Hujedamej! 06/11 Ne inte nu iaf. Provade med ett klipp på 16h som fungerade att hoppa fram och tillbaka i. Men nu fanns ju klippet på eran spelare och den fungerar för mig. 06/11 Det vore kalas om du, och alla andra som haft problem, tar en titt här (http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20131106/bakom-kulisserna-pa-fragzone), och testar alla tre lösningar. 06/11 Skönt med Rainbow Six musiken. ;-D 06/11 The Flashbulb, det är grejer det! 05/11 Rätta mig om jag har fel, men visst tusan var det musik från The Flashbulb i bakgrunden? Strålande! Tack för ett bra avsnitt, kul att se sig själv i eftertexterna. Ser fram emot The Division. 05/11 Kan tillägga att content id även flaggar gameplay-klipp vi själva spelat in som upphovsrättsskyddat, det gäller alltså inte bara utgivarnas egna filmklipp. 05/11 Det stämmer dessvärre inte. Youtube har ett system som heter Content ID som automatiskt analyserar bild och ljud i ett videoklipp och spårar delarna i det. Det betyder att Fragzone-avsnitten, som innehåller klipp från speltrailers som utgivaren själv... 05/11
Skicka en rättelse