I avsnitt 19 dissekerar vi aktuella Playstation 4 och grottar ner oss i konsolernas historia på utställningen Game On 2.0.

I veckans Fragzone omfamnar vi den nya generationens spelande, och kladdar på en PS4 med tillhörande handkontroll i studion.

Men vi besöker också utställningen Game On på Tekniska Museet, för att backa bandet till spelande i det förflutna.

Det här ger upphov till fortsatt nostalgiska diskussioner om egna, kära spelminnen.

Kommer löpandes med ninjaslaget i fullt beredskap! Haha, nej men, det har inget att göra med personen i sig. Det är bara en sån där sak man har fått för sig.. och det jagar mig så fort jag hör det. Förbannade jäkla hjärna. Vi kan boka om ninjaslaget,... 28/11 Min mamma sa alltid "Artikulera dig Carl" och som en normalbegåvad tonåring lyssnade jag inte alls. Att jag 15 år senare haft en jäkla hosta i tre veckor kan jag bara ursäkta. Med det sagt är du välkommen att försöka, vi sitter i Solna. Come at me bro! 28/11 Jag kan inte förklara för er, hur jäkla mycket jag vill springa in i den där lokalen och ninjaslå Carl på halsen. Så att han kan harkla sig. Det finns få saker som får mig att falla ner på mina knän, men en av de få saker, är en vibrerande röst. Just... 28/11 Byt till Opera. Tycker den här videon fungerar ypperligt och tar knappt en halv sekund att spola i videon vilket är många gånger bättre än youtube och liknande. 27/11 En ny konsol har kommit och ni spenderar halva programmet till att intervjua en britt som ingen ens hör vad han säger. Skärpning. 27/11 Tack! Ja. NES, Snes, Playstation, mycket PC under CS-perioden, PS2 för Guitar Hero och God of war, mer PC, Wii, Xbox 360. Det har blivit några maskiner genom åren... 26/11 Underbart som vanligt och jag gråter inombords att det bara är ett avsnitt kvar. Tyckte väldigt mycket om att ni berättade vad som var era första upplevelser inom spelvärlden. Mitt var game and watch och jag minns att jag trakaserade mina föräldrar om... 26/11 Då kollar jag avsnittet då, tack :) 26/11 Vi filmar en del konsoler, och Barry snackar en del, men jag tror inte din upplevelse av utställningen i stort blir spoilad. 26/11 För låg slutartid vid filmning, ghostingen är betydligt värre än den jag antar att ni strävar efter (vid 24 fps). 25/11
Skicka en rättelse