För några år sedan mönstrade vi soldater till Media-SM i Battlefield men nästa vecka är det dags för Sveriges främsta spelsajter att göra upp om vilken som har det bästa Call of Duty-laget. Därför öppnar nu mönstringen för den grupp som ska försvara vår ära på slagfältet - har du vad som krävs?

Vi behöver fyra stycken kvicka och träffsäkra soldater och eftersom matcherna spelas på Xbox 360 är skjutvana med gamepad en förutsättning. Med undertecknad som lagledare kommer vi bland annat att möta IGN, IDG och andra svenska spelsajter under ett par timmars intensiva strider. Vinnarna går därifrån med varsitt #Call of Duty: Ghosts - Prestige Edition men ingen går lottlös - Activision har utlovat en välfylld presentpåse till alla deltagare.

Förklara varför just du är bäst i Sverige på Call of Duty, länka statistik och mutor i tävlingsformuläret nedan. Supporter-medlemsskap är premierande, men inte ett måste. Turneringen kommer att äga rum på Activisions kontor i Stockholm den 11 december (nästa onsdag) från klockan 17:00. Vi kan tyvärr inte stå för eventuell personlig logistik och eventet förväntas hålla på i 3-4 timmar. Det bjuds på mat och dryck under kvällen.