Kriga om tre krigsspel i FZ-julkalenderns tolfte lucka.

Bakom julkalenderns tolfte lucka hittar vi en godbit för alla er gamla pc-strateger – #Company of Heroes 2. De goda själarna på #Pan Vision fyller luckan med tre Steam-koder till #Relics WW2-RTS, som vi tyckte var 4 av 5-bra när det släpptes.

Tävlingsproceduren känns säkert igen vid det här laget: svara rätt på tre frågor inom två dygn från tävlingsstarten. Missa inte heller att gårdagens tävling om beskedligare #Zoo Tycoon går att delta i i ytterligare 24 timmar.

1:a – 3:e pris

  • Company of Heroes 2

Oj, jag vann. Det är första gången detta händer. En stor dag idag. :) 08/01 Sist frågan. n1. 13/12 Det finns inga juridiska belägg för Katyn, bara politiska erkännanden av dem som tagit makten i Ryssland och som sympatiserar med borgarklassen. Patronerna var tyska. Arkebuseringar var vanliga också från amerikanskt håll. Många japaner och tyskar som... 13/12 jo, men vad gjorde de med sina krigsfångar? kolla upp Katynmassakern. Visst de andra allierade var kanske inga änglar, men jag tvivlar på att de gjorde likanande. Sovjet mördade mängder av människor, soldater som civilia, så man ska nog inte tona ner... 13/12 Jag slipper gärna se den här tråden förvandlas till ett slagträ mellan olika politiska åskådningar. Tack. 13/12 Ja och därför förskönar de såklart historien. 13/12 Sovjet var det land som bidrog mest till segern, men kalla kriget delade upp världen i två, där antisovjetisk propaganda dominerade i väst pga det hot den sovjetiska samhällsordningen utgjorde mot de härskande klasserna där. Spelet är producerat i väst... 13/12 Men nu var ju Soviet också bland vinnarna. 13/12 yes jag såg videon efter inlägget. det är lite underliga saker de har med i spelet det får jag medge. men eftersom vinnarna skriver historien så kommer vi nog aldrig få veta säkert heller. jag blir inte förvånad om de har bränt inne civila som inte vill... 13/12 Vilka var då några korggossar under kriget? Ingen, såklart. Men i Company of hereos 2-kampanjens fall uppstår ett flertal löjliga situationer; exemplevis när ett flertal soldater blir avrättade för att ha räddat sin överordnande, när man ska bränna ned... 13/12
Skicka en rättelse