Spelåret 2014 – tjugo heta spel


#Dying Light

#Techland fortsätter på den inslagna zombievägen, den här gången med parkour, mer storslagna miljöer i en öppnare värld samt dag och natt som förändrar förutsättningarna. Vi vet inte exakt när överlevnadsspelet släpps till pc, Xbox 360, Playstation 3 och nextgen-konsolerna. Däremot har vi en fyllig förhandstitt av #Dying Light som gärna vill bli läst.

Allt om Dying Light


#Wildstar

Det lovande onlinerollspelet #Wildstar tar sig an fantasy-science fiction, tar oss med till planeten Nexus och ska släppas i vår till pc. Det levererar allt den hängivna mmo-spelaren suktar efter: olika typer av pvp och pve samt möjligheten att bygga sitt alldeles egna hus. Allt med glimten i ögat. Släck törsten med vår förhandstitt.

Allt om Wildstar


#Wasteland 2

#Wasteland 2 är fortsättningen på det legendariska rollspelet från 1988. Redan nu kan vi ta del av early access-versionen späckad mörk humor och taktiska strider i en postapokalyptisk värld. Under året kommer den fullständiga upplevelsen till pc och Mac. Missa inte heller Johan Martinssons oförglömliga resa till original-#wasteland|Wasteland.

Allt om Wasteland 2


#The Witness

2008 lanserade Jonathan Blow hyllade #Braid. Det kom att bli det definitiva genombrottet för indiespelen. Någon gång under början av året är Blow tillbaka med sitt svåra andra spel där han låter oss utforska det #Myst-doftande #The Witness som utspelar sig på en ö fylld med hundratals pussel och mysterium. Släpps till pc, Playstation 4 och Ios.

Allt om The Witness


#The Wolf Among Us

#Telltale är hetare än någonsin med inte mindre än tre titlar på den här listan. I Fables-baserade #The Wolf Among Us fördjupar vi oss i olika sagoväsen som tvingas leva i en undangömd och allt annat än sagolik tillvaro på Manhattan. Första avsnittet är avklarat och är, som du säkert vet, mästerligt. Nu är det bara att vänta ivrigt på resterande fyra delar. Nästa släpps i början av februari till pc, Mac, Playstation 3, Xbox 360, Ios och Playstation Vita.

Allt om The The Wolf Among Us