Vi rensar testrummet och tävlar ut två stycken maffiga chassin från NZXT med massor av utrymme.

Kollegorna på Svenska PC Gamer och Datormagazin rensade ut sitt testrum och bland usb-fläktar, diverse musmattor och sladdriga möss hittade vi två riktigt fina chassin från NZXT. Istället för att kontorspöbeln skulle få lägga vantarna på dem smusslade vi undan dem, skyddade dem med våra liv, men nu är tiden inne för att skiljas åt och du har därmed chans att uppgradera din maskinpark.

Phantom 820 har tre stycken fläktar med en diameter på 140 mm samt en på 200 mm för säkerhetsställa luftflödet, vilket du kan finjustera med fyrkanalig konntrollpanel. Det är även förberett för vattenkylning och har integrerade LED-lampor för både flärd och funktion - baksidan erbjuder vit belysning så att du, för en gångs skull, kanske kan koppla in usb-kablar utan att behöva försöka tre gånger.

Som andrapris har vi lillebror Switch 810, även det i sober grå färg. Dubbla fläktar på 140 mm, plats för upp till sju hårddiskar och ställbara fläktar som låter dig välja mellan maximalt luftflöde eller reducerad ljudnivå. Notera att båda har testats varför kartongerna är öppnade men de är helt kompletta i övrigt.

Skicka en rättelse