#Battlefield: Hardline presenteras på #EA:s E3-konferens den 9 juni, men eftersom det läcker som ett såll vet alla redan allt om #Viscerals tjuv- och polis-Battlefield. Många har uppenbarligen också oroat sig för att ett nytt Battlefield kan påverka den evighetslånga buggjakten i #Battlefield 4. Men så ska inte vara fallet, bedyrar #Dice-bossen Karl Magnus Troedsson i ett färskt blogginlägg.

– Jag vill vara säker på att ni alla förstår att det faktum att vi presenterar Hardline inte på något sätt betyder att arbetet med Battlefield 4 är över. Visceral-teamet leder utvecklingen av Hardline, medan Dice-teamet fortsätter arbetet med BF4.

För Battlefield 4 väntar uppdateringar av nätkoden inom kort, likaså så kallade Community Test Enviroments vilket är en sorts testmiljö för framtida patchar som spelarna får vara med och buggjaga i.

Battlefield: Hardline har det ryktats om i flera månaders tid, och efter massiva läckor tillkännagav EA spelet häromdagen. Och lite senare kom nästa läcka – en sju minuter lång, bitvis oborstad gameplay-film som förmodligen inte alls var tänkt att visas utanför stängda dörrar. Men om knappa två veckor har det tänkta presentationsdatumet passerats och förhoppningsvis har EA något kvar att visa.