E3 lider mot sitt slut och FZ fortsätter att sammanfatta en av spelvärldens största händelser. Vi har redan skrivit om de 10 bästa E3-nyheterna, och nu fortsätter vi med de 10 snyggaste filmklippen. Vilken trailer lyckas bäst stimulera hype-körtlarna? Titta på filmerna nedan och rösta på din favorit på sista sidan.

Dead Island 2
#Techland kan det här med att göra bra trailers, och när #Dead Island 2 utannonserades blev det förstås inte något undantag. Den här gången handlar det dock inte om någon gripande vacker historia, utan om högt tempo och humor av den mörka sorten.

The Witcher 3: Wild Hunt
Okej, vi vet – det här klippet smet ut strax innan E3-mässan. Men det är ändå ett E3-klipp, och ett otroligt snyggt sådant dessutom, så platsen på listan är säkrad. Vackra vyer, slafsig monsterslakt och en gnutta kärlek bjuds i trailern för ett av nästa års mest lovande spel.

Uncharted 4: A Thief's End
Detaljerad skäggstubb och tjusiga ansiktsanimationer stal showen när #Uncharted 4: A Thief's End utannonserades under Sonys konferens. Efteråt har det dessutom framkommit att klippet renderas i realtid, i 1080p och 60 bilder per sekund. Vilket förstås gör det hela ännu mer imponerande.

Föregående Nästa
Skicka en rättelse