E3 är över och vi har sammanfattat evenemanget genom att lista de intressantaste nyheterna, de snyggaste filmklippen, den bästa konferensen och alla nya intressanta varumärken. Men.. visst är det ändå någonting som saknas? Titlarna vi längtar efter men som inte syns till någonstans. FZ presenterar de tio mest saknade spelen som vi inte fick se under årets E3-mässa.

Quantum Break
#Alan Wake-skaparna #Remedy arbetar för fullt med #Quantum Break till Xbox One. Vi visste sedan tidigare att de inte tänkte visa upp något av det tidsmanipulerande science fiction-äventyret under E3, men det gör inte titeln mindre saknad. Nu tar vi sikte på Gamescom istället!

The Last Guardian
#The Last Guardian utannonserades 2009, men vi vet fortfarande väldigt lite om det mytomspunna Playstation 3-spelet (som ryktas vara under utveckling till Playstation 4 nuförtiden). Med andra ord är det hög tid för #Sony att berätta mer, men under årets mässa fick vi inte en endaste glimt från sagan om en pojken med det gigantiska husdjuret.

Mad Max
Efter vår förhandstitt#Avalanche Studios postapokalyptiska sandvärld #Mad Max var vi inte helt övertygade. Men det blir vi gärna. Fast det förutsätter att någon vill visa upp mer från spelet som än så länge saknar releasedatum.

Föregående Nästa
Skicka en rättelse