Få spel har fått så hård spelarkritik som #Battlefield Hardline.Trots förvandlingen från krigsspel till tjuv- och polis-dito har det fått duktigt med skäll för att vara en dyr karbonkopia av sina släktingar, som borde ha släppts som dlc till lägre pris. Inte helt överraskande är utvecklarna #Visceral av annan åsikt, och i en serie tweets hittar vi ett inlägg där producenten Steve Papoutsis förklarar varför han tycker Battlefield Hardline är värt fullpris.

Mer av allt, menar alltså Papoutsis. Håller du med om att det räcker för ett pris på sisådär 600 kronor, eller vad mer kräver du för att motivera fullpris?

Papoutsis svarar också på en rad andra, mer gameplay-orienterade Battlefield Hardline-frågor. En sammanställning återfinns i Battlefield-bloggen.

Battlefield Hardline avtäcktes officiellt på E3-mässan i juni, men då var det redan välkänt efter ett par veckor fyllda av rykten och läckt (eller "läckt"?) information. Det släpps till pc, PS4, PS3, Xbox One och Xbox 360 i slutet av oktober.