EA Access är en ny tjänst från #EA som du kan prenumerera på månadsvis eller årsvis. Den lanserades igår i betaformat och är exklusiv för Xbox One. För 4,99 dollar i månaden (drygt 30 kronor) får spelarna tillgång till det så kallade "The Vault", vilket är en samling av EA-titlar på Xbox One.

Under betan, som bara ett begränsat antal spelare har tillgång till, kan man ladda ner #FIFA 14, #Madden NFL 25, #Peggle 2 och #Battlefield 4. Och du kan spela så mycket du vill så länge du prenumererar på tjänsten. Fler spel ska självklart tillkomma.

EA Access-användare kommer också att få tio procents rabatt på spel och digitalt material från EA. De kommer även få tidigare tillgång – "upp till fem dagar" – på titlar som #Dragon Age: Inquisition, #FIFA 15 och #NHL 15. Dessa, så att säga, smakprov ger dig ibland tillgång till ett specifikt spelläge och ibland hela spelet under en begränsad tid. Men det du åstadkommer under trial-perioden kommer att följa med till den fulla spelupplevelsen när du sedan köper den. Läs mer i EA:s FAQ.

Senare i sommar blir tjänsten tillgänglig för alla.