FZ:s julkalender rullar vidare och i dag startar den tredje av totalt fyra tävlingar. Den här gången tävlar du om hårdvara och spel till en rad format, och för priserna står #Bandai Namco – stort tack!

För att vinna vill vi ha rätt svar på en enkel fråga – vilken spelskurk söker vi? Varje dag under sju dagar ger vi dig en ny ledtråd som leder fram till rätt svar. Bland de först inskickade rätta svaren drar vi ett par vinnare som får varsin liten bonussak, vilket motiverar att svara snabbt. Samtidigt kan du bara svara en gång och inte ändra ditt svar i efterhand, så det kan vara klokt att vänta på fler ledtrådar om du är osäker.

I den här deltävlingen tävlar du om fem olika prispaket. Efter att du svarat får du välja vilket du helst vill vinna.

Priser:

[info]Prispaket 1: Hårdvara

  • Mad Catz Cyborg Keyboard V7

  • Mad Catz Cyborg MMO TE (mus)

  • Mad Catz Freq 3 (headset)

  • Saitek Cyborg Fly 5 (joystick)

Prispaket 2: PS4-spel

Prispaket 3: PS3-spel

Prispaket 4: Xbox One-spel

Prispaket 5: Xbox 360-spel

[/info]

Med det sagt över till frågan:

  • Vilken spelskurk söker vi namnet på?

Ledtråd 1:

Vi söker en spelskurk och självaste Zlatan står för den första av totalt sju ledtrådar. Kommer du inte på vem vi söker i dag väntar du lämpligen på fler ledtrådar innan du svarar.

Det var första ledtråden. Svara snabbt om du vet svaret, eller vänta på fler ledtrådar de sex kommande dagarna om du inte har en susning. Och om du är körd när tävlingen tar slut på onsdag kommer en ny, sista tävlingschans dagen därpå. Lycka till!