Klura ut vilken spelskurk vi efterlyser – vinn finfina prispaket!

FZ:s julkalender rullar vidare och i dag startar den tredje av totalt fyra tävlingar. Den här gången tävlar du om hårdvara och spel till en rad format, och för priserna står #Bandai Namco – stort tack!

För att vinna vill vi ha rätt svar på en enkel fråga – vilken spelskurk söker vi? Varje dag under sju dagar ger vi dig en ny ledtråd som leder fram till rätt svar. Bland de först inskickade rätta svaren drar vi ett par vinnare som får varsin liten bonussak, vilket motiverar att svara snabbt. Samtidigt kan du bara svara en gång och inte ändra ditt svar i efterhand, så det kan vara klokt att vänta på fler ledtrådar om du är osäker.

I den här deltävlingen tävlar du om fem olika prispaket. Efter att du svarat får du välja vilket du helst vill vinna.

Priser:

[info]Prispaket 1: Hårdvara

  • Mad Catz Cyborg Keyboard V7

  • Mad Catz Cyborg MMO TE (mus)

  • Mad Catz Freq 3 (headset)

  • Saitek Cyborg Fly 5 (joystick)

Prispaket 2: PS4-spel

Prispaket 3: PS3-spel

Prispaket 4: Xbox One-spel

Prispaket 5: Xbox 360-spel

[/info]

Med det sagt över till frågan:

  • Vilken spelskurk söker vi namnet på?

Ledtråd 1:

Vi söker en spelskurk och självaste Zlatan står för den första av totalt sju ledtrådar. Kommer du inte på vem vi söker i dag väntar du lämpligen på fler ledtrådar innan du svarar.

Det var första ledtråden. Svara snabbt om du vet svaret, eller vänta på fler ledtrådar de sex kommande dagarna om du inte har en susning. Och om du är körd när tävlingen tar slut på onsdag kommer en ny, sista tävlingschans dagen därpå. Lycka till!

När är det okey att göra detta? =) Glöm det jag missförstod... Trodde det var eran röda tråd som ni var nyfikna på om vi uppfattat 18/12 jag tror fan jag kom på det! väntar en tävling till dock för vara tvär säker men bra lyssna på vad zlatan släpper ur sig:D 11/12 Vinner du PS4-spelen i denna så kan vi byta! PC-spelen jag vann i första deltävlingen mot PS4 spelen i denna tävling. :) OBS: Detta gäller alla FZ:are ;) vill hellre ha lite spel till PS4:an. EDIT: Men bonuspriset ingår inte! 11/12 Tack för snabba svaret :) Hoppar över tävlingarna i år då behovet av spel är rätt så liten men lycka till alla andra :) 11/12 http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20141201/julkalendern-vinn-spel-och-hardvara 11/12 Det var enbart pc-spel i första tävlingen. Vi har fått lite fler konsol- än pc-spel av de utgivare som skänkt priserna. Vet ej varför, faktiskt. 11/12 En fråga bara, varför har spelvinsterna varit endast till konsol? Är en fråga av ren nyfikenhet :) Eller har jag missat PC versionerna? Tävlingen med watch dogs var så lätt men ville inte tävla då det kändes helt fel att vinna något som jag verkligen... 11/12 Challenge accepted! Ska bli intressant att se ledtråden imorgon, se hur mycket man är ute o cyklar :p 11/12 Tror jag hittade svaret direkt den här gången också... igen... fast förra gången var det fel :P Man ska gambla lite i livet! :) 11/12 Tveksamt till om nån hittar en annan röd tråd genom alla sju ledtrådar, dock finns det ju en massa svar som har en röd tråd när det bara finns en (eller ett par) ledtråd. Jag har redan nu ett flertal gissningar som kunde vara rätt - men den här gången... 11/12
Skicka en rättelse