01.
Star Wars: The Old republic
John Williams toner är ofta tillräckligt för att framkalla gåshud hos en gammal Star Wars-nörd men när #Bioware släpper en trailer så välregisserad att George Lucas borde skämmas över sina sista tre filmer (Det borde han göra ändå... /Den andra red.) är det bara att kapitulera. Strunt samma att #Star Wars: The Old Republic aldrig kommer kunna leva upp till de jordbävningstarka rysningar som klippet frammanar. Se det eller missa mässan fläskigaste klipp.

[video=3188]

02.
Castlevania: Lords of Shadow
Piskor, gigantiska bossar och Patrick Stewart. Kan inte den gamla rymdskeppskaptenen lägga rösten på alla trailers? Vi hoppas att detta inte blir en klen God of War-kopia med fler mellansekvenser än faktiskt action. Risken finns ju när en viss Hideo Kojima är inblandad men just nu struntar vi i det och slänger på trailen en gång till.

[video=3247]

03.
Alan Wake
Antingen är #Remedy Entertainment en av tidernas snålaste utvecklare eller så är #Alan Wake blyg. Vi är i alla fall väldigt svältfödda på deras actionthriller så när ett nytt mastigt filmklipp släpps gäller det att bänka sig. En gnutta mer story avslöjas, fler panoreringar över de vidsträckta miljöerna och såklart massa mörker. Det har ju trots allt finländskt påbrå.

[video=3172]

04.
Left 4 Dead 2
Visst kan vi tycka att det är märkligt att #Valve tänker släppa #Left 4 Dead 2 så sätt inpå det första spelet - kunde de inte langa in stekpannan och de andra godsakerna i en expansion istället? Frågorna till trots är det första klippet från spelet väldigt underhållande för alla som skriker "braaaaains" så fort ordet "zombie" nämns.

[video=3173]

05.
Mafia II
Det första #Mafia-spelet får många gamers att se så där löjligt nostalgiska ut och utbrista saker som "sådan stämning, sådan stämning!". Att utvecklarna #Illusions Softworks numera heter #2K Czech har inte skruvat ner förväntningarna inför uppföljaren men några har varit försiktigt skeptiska inför de actionsekvenser vi fått se tidigare. E3-trailern innehåller även den en del pangpang men visst sjutton luktar det mafioso.

[video=3149]

06.
Alien vs Predator
Den första teasern fick forumet att explodera (som tur är utan frätande syra som blod) och fastän det verkar återstå ganska mycket polering och puts för att få till den där underbara känslan de två första spelen hade verkar #Rebellion vara på rätt spår. I E3-trailen får vi se rovdjuret göra det han gör bäst, det vill säga slita ryggraden ur både aliens och människor.

[video=3252]

07.
Dragon Age: Origins
Baldur's Gate-själ själ eller ej. Rollspelsfantast eller ej, det är svår att inte bli taggad av #Biowares välproducerade filmer från #Dragon Age: Origins. I brist på nytt material från ett visst annat fenomenalt #filmknåparbolag får detta vara veckans "slakta fantasymonster och se allvarlig ut"-klipp. Is this the new shit?

[video=3254]

08.
Heavy Rain
Årets klipp från #Heavy Rain är inte i närheten så medryckande eller haktapparvänligt som det första klippet med den gråtande kvinnan men det gör precis vad det ska: cementerar den mörka (och blöta) stämning Quantic Dream lade grunden för på E3 för två år sedan. Vi vill ha mer, mer. Mer!

[video=3223]

09.
Super Mario Galaxy 2
Som @Tompa sa i sin recension av #Punch Out, #Nintendo är mästare på att förvalta sitt rika arv av stortitlar. En nytt #Galaxäventyr för den rultiga rörmockaren känns på pappret inte superfräscht men trailern spelar på precis rätt strängar hos oss som växte upp med att blåsa på gråa spelkasetter. Dessutom är tidernas snällaste dinosaurie tillbaka, som om spelet inte redan var charmigt nog.

[video=3227]

10.
Project Natal
Det ser ut för bra ut för att vara sant. Punkt. Men visst vore det häftigt om Microsoft lyckades skapa en sådan manick och när vi ser demonstrationen är det svårt att inte ryckas med och fantisera om möjligheterna. Precis som vi gjorde när vi såg Miyamoto svinga en wiimote för första gången. Hoppet är det sista som lämnar människan, sägs det.

[video=3171]