Sammanfattningsvis gör Sony nästan en Nintendo. Deras höjdpunkter baseras på frön de sådde redan på Playstation 2-tiden samtidigt som vi fick veta väldigt lite om deras kommande stortitlar. Ibland räcker det med så lite för att elda igång vårt intresse.

01.
God of War III
Återanvänd trailer till trots, Kratos kan vara en av de hårdaste monsterdräparna vi har stött på i spelsammanhang. De två första spelen bevisade att Playstation 2-plattformen fortfarande hade massor att ge, trots att den var fem år gammal och redan då var smått uträknad. När #den tredje delen släpps nästa år kommer Sony garanterat att se ett uppsving för sin konsolförsäljning, så stort är det.

02.
Last Guardian
#Ico och #Shadow of the Colossus är så pass älskade att det räcker med en lågupplöst trailer från utvecklarerna #Team Icos nästa spel för att Internet ska skälva. Vad vi egentligen om #The Last Guardian? Ingenting. I filmen syns bara en hund-fågel-katt-hybrid som latjar med en ung pojke men det räcker långt med rätt avsändare.

03.
Agent
Ett #Rockstar-utvecklat spionspel som utspelar sig på det glada 70-talet. Det är allt som är känt kring #Agent, ett Playstation 3-exklusivt spionspel signerat rockarnas norra kontor. Med tanke för deras känsla för kvalité och att mustacherna växte frodigt under tidsperioden vågar vi inte hoppas på något annat än succé.

Vi önskade att vi hade mer att visa än deras logotyp...

04.
PSP Go
Mer kompakt och utan UMD-formatet, som ändå var dödsdömt när det lanserades, är ledorden för PSP Go, ett komplement och inte en ersättare till Playstation Portable. Spel och annat lagras istället på det inbyggda flashminnet på 16 GB, tar det slut finns även stöd för SD-kort. Det enda frågetecknet är priset som ser ut att vara bra mycket högre än storebrorsans.

05.
Move your ass (rörelsekänslig kontroll)
Även Sony tycker att vi sitter för stilla när vi spelar och i likhet med Microsoft följer de Nintendo och presenterade en rörelsekänslig kontroll under mässan. Den kommer att arbeta med Playstation Eye och under deras presskonferens visades den upp tillsammans med såväl sportspel som actionditon. I likhet med de andra nyheterna så är det sparsamt med djupare information.

Högupplöst, icke!

Hmm.....nja... 11/06 Motion grejerna sony visade är var ju rätt coolt, men inget hindrar ju microsoft från att använda sin teknologi för att gör exakt samma sak? med skillnaden att du kan hålla din kökskniv som svärd istället för en kontroll. Visst triggers på sonys kontrol... 08/06 Har inte heller råd med 2 konsoller, så jag sålde 360n och behöll ps3an, det var ett enkelt val. 08/06 Uncharted ser tokmysigt ut. Har dessvärre inte råd med ännu en konsol. 08/06 Några av de många höjdpunkterna under Sonys presskonferens. Allt är INGAME http://i43.tinypic.com/2r6cnk5.gif http://i42.tinypic.com/2r22fl0.gif http://i42.tinypic.com/30igbpy.gif http://i40.tinypic.com/112a6te.gif http://i43.tinypic.com/2cmxa9l.jpg htt... 07/06 Lol, tror du alla spel kommer köras med trollspöet ? Det blir väl ett mindre antal röreslse spel och det vanliga stora utbudet av "vanliga spel" för många tänker nog som du att man vill inte att ps3 blir en Wii kopia med bara röreslsespel. 07/06 Ska man behöva vifta med sin PS3 som på Wii kan dom se sig om efter andra kunder än mig. 07/06 Jag vet inte om det bara är jag men t.ex webhallen har haft bokningsalternativ för Final Fantasy XIV sen ett år tillbaka. Har de chansat eller har det funnits nån som har läckt lite? 07/06 gogo ps3 07/06 Skulle definitivt sätta FFXIV någonstans på listan, även om det är online, det kom ju från ingenstans. Trodde killen som presenterade det skulle visa FF Versus XIII när han sa "final fantasy fourteen!", att han bara inte hade någon koll på spelen. 07/06
Skicka en rättelse