Uncharted 4: Thief's End

2015 är smekmånaden (eller snarare smekåret) över för de nya konsolerna. Nu måste de bevisa vad de går för med heta spel som bländar oss med såväl teknisk briljans som fantastisk gameplay. Är det någon titel med extra stor potential att göra detta för Playstation 4 så är det nästa del i Uncharted-sagan. En indragande actionfest i toksnygga miljöer vill vi ha, tack så mycket!

Jämför gamla och nya Nathan Drake

Star Fox

#Nintendo har varit ganska dåliga på att skapa intressanta koncept kring konsolens pekskärm. Därför har de kedjat fast veteranen Shigeru Miyamoto vid olika projekt som ska dra nytta av den unika kontrollen, och ett resultat av detta arbete är [="Star Fox"] till Wii U. Att spelet använder gamepaden för att sikta och skjuta är dessvärre ungefär allt vi vet om spelet med de lurviga och slemmiga piloterna.

Star Fox 64 hyllades på Nintendo 3DS

Homefront: The Revolution

Idag garvar vi när Nordkorea hotar att attackera USA. I framtiden fastnar skrattet i halsen när de framgångsrikt invaderar frihetens land i #Cryteks öppna krigsspel. Efter vår första bekantskap är vi försiktigt positiva.

Crytek säljer Homefront - Deep Silver tar över

Cities: Skylines

Bygg dina drömmars stad i #Cities in Motion-utvecklarnas nästa stadsbyggare. Komplett med imponerande motorvägar och lummiga landskap. Balsam för ärrade #Simcity-själar månne?

Utvecklarnas två år gamla stadsbyggare - ett säkert köp!

Mario Maker

#Nintendo lägger kreativiteten i spelarnas händer med Mario Maker, där vi kan göra våra egna Mario-kartor. Växla grafiken på dina banor mellan olika titlar, från det första #Super Mario Bros. till moderna #New Super Mario Bros. Mama Mia!

Lär dig hur Mario Maker fungerar