Rollercoaster Tycoon World

Mobilversionen togs inte emot med öppna armar, men #Atari lovar att pc-versionen blir “helt annorlunda”. Hardcore-fansen är målgruppen när spelserien återupplivas till pc efter tio år i graven.

Se de första skärmdumparna

Mortal Kombat X (14 april)

#Mortal Kombat har traditionellt varit en spelserie som främst lutar sig tillbaka mot effektsökeri, men den senaste delen i huvudserien visade att det även går att göra ett riktigt bra slagsmålsspel i universumet. Oavsett hur blodiga avrättningarna är så blir uppföljaren därför ett välkommet tillskott.

Se Raiden stöta på Kotal Kahn

Mighty No. 9 (april)

#Mega Mans pappa Keiji Inafune gör ett spel som är misstänkt likt just Mega Man. Förhoppningsvis ryms det även en skvätt innovation i retroflörten som släpps till pc.

Se dokumentären om utvecklingen

Firewatch

Lev livet som brandutkik i Wyomings vildmarker i indiespelet som bjuder på fantastisk stämning och skön estetik. Den första trailern fick oss att hungra efter mer.

Se stilrena skärmdumpar från spelet

Yoshi's Woolly World

Till Wii fick Kirby en garnbehandling i #Kirby’s Epic Yarn. Yoshi tänker inte vara sämre och ger sig ut på ett äventyr bland tyg och trådar i #Yoshi's Woolly World till Wii U.

Nintendo summer E3 – med musik!