01.
Project Natal
Med Steven Spielberg som hjälp visade Microsoft prylen det har ryktats om de senaste veckorna, en kamera som kan läsa av rörelser i 3D. Visst, i verkligheten kommer det aldrig att fungera så bra som videodemonstrationen antydde (den läxan lärde vi oss med Wii), men levererar de hälften av det de lovar kan det bli en mycket trevlig pryl att ha i vardagsrummet.

[video=3171]

02.
Alan Wake
Vi får vänta i närmare ett år innan vi får kliva in i #Alan Wakes mardrömmar och suget blir inte mindre efter att ha sett den nya trailer som visades upp på mässan. Vi kanske borde ta morgonflyget över till Finland på måndag och sittstrejka utanför #Remedy Entertainment så att vi i alla fall kan få ett litet smakprov.

[video=3172]

03.
Milo
Peter Molyneux har lovat oss äkta articifiell intelligens sedan #Black & White. Det har väl gått sådär. Hans nästa projekt heter Milo och det är knutet till första punkten i den här listan. Det verkar dock vara ett steg i rätt riktning. Det är kort och gott en Tamagotchi år 2009, en digital pojke som ska kunna känna av vårt humör, prata med oss och lära av oss. Hur verklig denna gosse blir i slutändan kan vi bara spekulera i men det ska helt klart bli intressant att se hur nära sanningen Molyneux är denna gång.

04.
Peter Molyneux blir Creative Director på Microsoft
Vi kan inte klaga på Peter Molyneuxs visioner, bara att de inte når lika långt som han lovar. De senaste åren har han dock valt sina ord mer noggrant och nu har han blivit [n=33166 befordrad] till creative director på #Microsoft Game Studios. Vår gissning är att han kommer att vara ledstjärnan i deras Project Natal-satsning där bland annat #Rare ska vara djupt [n=33203 involverade]. Kort sagt, vi lär få se mer av honom den närmaste tiden.

Idag Microsoft, imorgon världen!

05.
Halo-godis
Skulle Xbox vara en så pass stor plattform idag om #Microsoft inte hade gått in och köpt till sig rättigheterna till #Bungies #Halo? Förmodligen inte men istället för att spekulera kan vi glädja oss i att en #ny del i serien annonserades. Den ska utspela sig före den prisade trilogin. Sen har vi även såklart #Halo: ODST att se fram emot i höst.

[video=3195]