10.
Uncharted 2: Among Thieves
Det första #Uncharted hyllades av såväl spelare som recensenter världen över och #Naughty Dog bevisade återigen att de kan procucera högkvalitativa actionplattformare, med eller utan pungdjur i huvudrollen. De hittills släppta filmerna från #Uncharted 2: Among Thieves utlovar gott om action, toksnygga miljöer och intressanta spelupplägg.

[video=3302]

09.
Dragon Age: Origins (2009-10-23)
Den senaste tiden har marknadsföringen av #Dragon Age: Origins skiftat, från rollspelscentrerad till mer action och lättklädda damer. De som hoppas en hyllning till #Baldur's Gate har börjat tvivla men vi är säkra på att #BioWare kommer att ge oss en välgjord spelupplevelse, hommage eller inte.

[video=3254]

08.
God of War III (Mars 2010)
Kratos två första äventyr kramade den sista grafikskvätten ur Playstation 2 men det var inte det som fick oss att älska den grekiska slaktaren. Mer välputsade och genomarbetate actionspel är svåra och hitta så förväntningarna inför #premiären på den tredje spelstationen är skyhöga.

[video=3209]

07.
Aliens vs Predator (2009-10-23)
Egentligen är det konstigt hur vi kan bli så kära i spel (och filmer) vars främsta uppgift är att smutsa ner våra underkläder. Skräm mig och jag ger dig mitt hjärta, typ. Sen finns det ju såklart andra trevliga detaljer med #Aliens vs Predator-serien, såsom att slita ut ryggrader, tugga i sig folk och den lilla maskinen som säger "pip pip" i allt raskare takt.

[video=3252]

06.
Mafia II (Q1 2010)
Hade vi suttit här och väntat på ytterligare en mafiososimulator om det hade varit Sergio Leone och inte Francis Ford Coppola som regisserat Gudfadern på det tidiga 70-talet? Vi är tveksamma men vad spelar det för roll när uppföljaren till #Illusion Softworks mästerliga #Mafia ser väldigt lovande ut.

[video=3149]