Den 17 februari släpps #Total War: Attila, en ny chans att med krigslist och strategi kontrollera delar av ett historiskt förlopp. Men redan ett par dagar innan releasen kan du få spela fullversionen, och på FZ-kontoret!

På fredag den 13 februari får åtta Total War-nyfikna FZ-medlemmar komma och känna på Total War: Attila hos oss i Solna strax norr om Stockholm. Vi utlovar en turnering med priser, en presentation av spelet och trevligt samkväm. Ni guidas av ett par av utvecklarna på Creative Assembly, FZ:s Total War-konnässör @Joakim Bennet och RTS-slagpåsen @12 Calle Johansson-Sundelius.

Det enda du behöver göra är att anmäla dig i formuläret nedan, och kort berätta vilket Total War-spel som är din favorit och varför. Vi väljer ut åtta särdeles lovande namn bland floden av anmälningar.

Vi vill ha din intresseanmälan senast på tisdag kl 12 nästa vecka, och vinnarna meddelas samma dag. Vi uppskattar om du kollar upp så att du är helt säker på att du kan komma på fredagen, så inte några platser går till spillo.
Observera att du kommer att behöva ta dig till och från eventet för egen maskin! FZ och CA bjuder på lunch.

Tack på förhand!

  • Tid ca 11:00-15:00, fredagen 13 fabruari

  • Plats Egmont Publishing, Pyramidvägen 7, Solna

  • Vad Spela Total War: Attila, före alla andra!