Du kan upptäcka universums storslagenhet från din egen PC.

En grupp Elite: Dangerous-spelare har skapat en Flickr-grupp där de samlar sina mest spektakulära bilder från spelet. Och de är verkligen spektakulära. Vi som gillar att mysa över NASA:s Hubble-foton älskar såklart sådant här, speciellt med vetskapen om att vi själva kan färdas dit ingen färdats förut och se saker som ingen människa tidigare sett. Allt med hjälp av en dator.

Se klippet nedan, ladda sedan in Pragfilharmonikernas take på Sunshine - Adagio in D Minor på Spotify och njut av bilderna.
All bildcred: Elite: Dangerous-gruppen på Flickr.
Källa: Kotaku

Det är tydligen inte bara Thargoids som lurar där ute i galaxen. En eller två AI:s kan också ha flytt från Core System till något okänt ställe. Spännade, tycker jag. 26/02 Jag har haft många trevliga timmar i Elite: Dangerous. Kan rekommendera detta klipp för den som vill se lite gameplay: https://www.youtube.com/watch?v=Djy83O0nfds 26/02 Riktigt så illa är det inte, jag tycker att det i grunden är ganska likt Frontier spelmässigt med undantaget att man ännu inte kan landa på planeter. Kontrollerna i spelet är långt mycket bättre än i någon av föregångarna och användargränssnittet är väl... 25/02 Tackar PcGamer, det var tyvärr det som jag var rädd för. Har följt spelet lite under utvecklingen och det har alltid sett "tomt" ut på nåt vis. Fortsätter nog kika på distans och se om något intressant händer. 25/02 Har visserligen inte spelat det men jag har läst en hel del på forumet och även kollat in en del videos. Jag tror att man kommer bli väldigt besviken om man förväntar sig Frontier eller First Encounters, för Elite Dangerous verkar vara Elite gjort med... 25/02 http://www.fz.se/artiklar/recension/20141219/elite-dangerous 25/02 Ser trevligt ut. Spelade en hel del Elite II för länge sen och har varit lite nyfiken på detta, hur bra är det och hur mycket finns att göra? Är lite skeptisk till 100 miljoner eller miljarder auto-genererades planeter, hade varit mer i min smak med ett... 25/02 Sparar just nu till en ASP explorer så jag kan ge mig ut i det okända :-) 25/02 Kommer aldrig vänja mig vid detta sidformatet =/ [*center][*/center] på crack 25/02 När Oculus släpps då jävlar :) 25/02
Skicka en rättelse