Ett halvt dygn återstår av 00-talet och det är hög tid att utse 2009 års bästa spel. FZ-redaktionen har stött och blött ett 70-tal titlar och vi fick fram 20 stycken som höjde sig över de övriga. Tre stycken återstår att presentera - här är de, 2009 års bästa spel!

3. #Uncharted 2: Among Thieves

Höjdrädsla är ingen trevlig känsla men inledningen i Uncharted 2: Among Thieves fick oss att istället omfamna den och njuta. Inte sedan bergväggen i det första #Half-Life vi fått den där sugande känslan i magen och för att ett spel ska påverka oss så pass mycket krävs något extra. Nathan Drakes andra äventyr har massor av extra.

Det skadar verkligen inte att den solida spelmekaniken, som blandar lika delar vansinniga klättringar med intensiva strider, är så snyggt förpackad att vi får plocka upp våra hakor i en pöl av dregel fler gånger än vi kan hålla räkningen på. Bara tågsekvensen förtjänar en egen utmärkelse, den är den bästa av sitt slag och med tanke på hur välanvänt det scenariot är säger det inte lite. Vi applåderar också faktumet att skattletare inte längre behöver ha halva polygonmängden fokuserad på bröstkorgen för att sälja bra, ett grönt skägg och en humoristisk svada räcker långt i vår värld.

» Recension
» Filmer
» Allt om Uncharted 2

Föregående Nästa
Skicka en rättelse