Gör något med Halloween-tema, visa oss hur det ser ut och vinn Frictionals skräckis till pc eller PS4.

På lördag är det den 31 oktober och traditionsenligt skrämmer jänkarna varandra med läskiga kostymer. Vi vill ge Halloween en svensk knorr, och därför ger vi dig chans att vinna ett stycke blågult skräckspel. #Frictional Games har försett oss med hela åtta exemplar av #Soma – fyra till Steam, fyra till PS4.

För att delta gör du något Halloween-artat skrämmande: klä ut dig eller någon annan, karva ur en pumpa, filma en skrämmande sketch - låt fantasin jobba. Sen fotar eller filmar du ditt verk (se till att ordet "FZ" syns, t.ex. på en lapp Då vet vi att det är ditt verk.) Lägg upp bilden/filmen på lämplig plats (vårt bildarkiv, Flickr, Youtube, Dropbox, Onedrive...). Kom ihåg att lägga den publikt så att vi kan komma åt den. Sen ger du oss adressen till din film/bild, det gör du i formuläret nedan.

Vi vill ha ditt svar senast söndag den 1 november. Lycka till!

Priser:

  • Soma (fyra vinnare får varsin Steam-kod, fyra får PS4-kod)

Du har ett privat meddelande. 31/10 Jag har gått och målat en bild i Photoshop, men nu i efterhand inser jag att det inte var speciellt smart - med tanke på att jag måste ha med FZ:s logga i bilden. Jag menar, bilden kan ju tekniskt sett diskas eftersom "vem som helst" kan rita in loggan... 30/10 köpte två pumpor igår på coop i rätt lagom storlek för 7 kr kilot då vägde dom kanske kring 1,5 kilo var 30/10 hade 2 mil om jag bodde utanför umeå och hade 20 meter till grannarna mina men okay ;) 30/10 Boggidy-boggidy-BOOO! Man kan faktiskt även göra en cool pumpa utan att tänka på att det är en tävling. Tävlingen kan bara vara en bonus. 30/10 Det där hade vi inte tagit med i beräkningen. Tävlingskravet är uppdaterat, det går bra att göra skrämmande Halloween-grejer av typ vadsomhelst. Skicka bild/film till oss på det du gjort för vinstchans. 30/10 Ish! Nästan så man får köpa på sig pumpa ett tag innan halowen, det där är ju rövarpriser för något som knappast kan vara någons favoritföda? 29/10 Jag köpte vår pumpa på City Gross för 150:- så 200:- är fasiken inte att ta i! Går man på torget så skall de ha 120:- + för väldigt små pumpor. Detta är i mörkaste delarna av Småland. 29/10 30 mil till närmaste sjukhus. 5mil från närmaste granne. ;) 28/10 Då undrar jag vad du har för butiker som säljer pumpor för typ 200 kr. Du kan få en pumpa för bra mycket mindre, senast jag kollade kunde jag köpa en pumpa större än en skalle för ca 20 spänn. Men ja somliga är då snåla att göra något kreativt samt tror... 28/10
Skicka en rättelse