FZ.se växer så det knakar. Därför söker vi nu drivna, självgående frilansskribenter som kommer att jobba tätt ihop med vår redaktion för att ytterligare förbättra Sveriges bästa spelsajt.

Är du en grym skribent eller stortrivs du med att stå framför en kamera? Älskar du spel och spelkultur? Vi är intresserade av att veta mer om dig och vad du skulle kunna bidra med på Sveriges bästa spelsajt.

Rätt personer kommer att få spela, skriva och göra video- eller ljudproduktioner om de senaste stortitlarna såväl som obskyra, spännande indieprojekt. Ni får möjlighet att resa över hela världen och får såklart även skäligt betalt!

Vi kommer att ta in flera nya skribenter, och letar lite extra efter tjejer och killar som är specialiserade inom områdena...

– Simulatorer
– Moba
– E-sport
– Tung strategi
– MMO
– Youtube/Streaming

Dessutom är du såklart...

– Extremt spelintresserad
– Mycket väl bevandrad i det svenska och det engelska språket
– Van skribent eller bekväm framför kameran
– Socialt kompetent
– Minst 20 år

Meriterande men inget krav är...

– Högskolepoäng
– Journalistisk grundutbildning
– Tidigare professionella uppdrag som skribent
– Bostadsort i Storstockholm (vi lägger stort värde i att du kan besöka redaktionen)

Är du sugen på världens bästa frilansknäck? Skicka då ett mail innehållande:

– CV
– 2-3 arbetsprover eller videoklipp (för text: recensioner eller artiklar på 2-4000 tecken ink mellanslag)
– Personligt brev eller video med en kort beskrivning av dig själv, din spelkunskap och dina favoritgenrer

Till: ansokning@fz.se

Skriv ”Frilans 2016” i ämnesraden.

Har du frågor om tjänsten? Maila calle@fz.se

Lycka till!

-------------------

Om FZ.se

FZ.se ägs av digitalförlaget Geeks Publishing som även driver sajterna SweClockers.com och 99mac.se. Våra medarbetare och kontaktinformation finner du här.

Post- och besöksadress

Geeks Publishing AB
Kungsgatan 58
111 22 Stockholm

Om Geeks Publishing

Digitalförlaget Geeks Publishing brinner för teknikintresserade människor. Med ytterst kompetenta medarbetare skapar vi tongivande produkter på webben som tillvaratar läsarnas engagemang och utvecklar det personliga intresset för ny teknik. Vi är en pålitlig och framåtlutad aktör med förmågan att låta samarbetspartners nå fram och beröra de riktiga tekniknördarna.

Grattis Per? 25/03 Frilans är frilans, men ja, mera extraarbete. Många lever dock på att frilansa, ofta genom att leverera texter åt flera olika publikationer. :) 23/03 Alright, så mer ett extrarbete då som jag tolkar det. 21/03 Hade gärna skickat in en ansökan men blev precis anställd av ett annat företag förra veckan. Lycka till allihopa. 21/03 Det är frilansarbete. Man erbjuds eller föreslår skrivjobb och får betalt för de enskilda jobben, och planerar därför själv sin tid utifrån de deadlines man har. Det viktiga är att man kan vara i Stockholm utan större bekymmer. 21/03 Om jag bara inte särskrev, felstavade och inte hade så svårt att hitta orden. Jag önskar att jag var bra i tal åtminstone, men ärligt talat kommer dom flesta ord ut som ett patetiskt suckande då jag är på tok för lat för att ens tala tydligt. Och det... 20/03 Skulle nog rekommendera att ni skickar frågor om tjänsten till adressen som nämns i artikeln. I övrigt är det väl ingen som blivit utesluten pga geografiska skäl, står ju enbart att det är "meriterande men inget krav" om man bor i Storstockholm. 20/03 Precis min fråga också. Eftersom det benämns som frilans känns det som om det är deltid vid behov. I vilken omfattning är tjänsten? Vad är anställningsformen? 20/03 Är det ett heltidsjobb eller nåt som kan betas av på helger och kanske veckodagskvällar? Spelar spel 24/7 ändå liksom... För övrigt så går det tåg till Stockholm, ni borde inte utesluta folk från Uppsala, Västerås och Eskilstuna. Tar max 1 timma till... 20/03 Ja du ser! Imponerande med tanke på vilka analfabeter man stött på bland branschfolk. ;) 20/03
Skicka en rättelse