"För några år sen fanns bara #Everquest, #Ultima Online, #Asheron's Call och några till, men nu när så kallat bredband blir tillgängligt för allt fler internetanvändare är MMORPG-genren på kraftig framgång."

Ungefär så inledde vi vår recension av #Eve Online, den isländska stoltheten som i dag firar 13 år – hurra hurra! Dagen till ära kör Steam en kampanj som låter dig testa rymd-mmo:t gratis ett par dagar, och för den händelse att ni finner varandra finns två versioner av spelet till salu till rabatterat pris. Eve Online Starter Pack blir ditt för 5 euro (75 procent rabatt), och Eve Online Premium Edition går loss på 25 euro (halva priset). Notera att Starter Pack kräver att du startar ett nytt Eve-konto; du kan inte fortsätta spela med ett befintligt. Det kräver också minst en månads prenumeration. Läs det finstilta, är tipset.

Gratishelgen avslutas klockan 22 söndag kväll, och rabatten gäller till klockan 19 på måndag. Trial-nedladdning och köplänkar har du här. Och nedan har du den senaste trailern – enjoy.