Åk gratis med en vän till sommarens stora spelmässa!

Om ett par veckor äntrar tiotusentals gamers Elmia-mässan i Jönköping för fyra dagars spelfestival. Dreamhack Summer 2016 är namnet, och tillsammans med #Swebus ger FZ dig chans att vinna resa och inträde för dig och en kompis!

Fem vinnare får vardera två tur och retur-biljetter med Swebus till mässan och två inträdesbiljetter med datorplats till Dreamhack. Swebus kör till och från festivalen hela vägen fram till entrén till mässan från 30 orter. Resenärer från övriga landet kan ansluta till dessa direktbussar via Swebus linjenät. Se exakt tidtabell här. Ni står själva för transport till/från busshållplatsen.

Du tävlar genom att svara på en enkel uppgift, samt berätta vad du heter, var du bor och vilket mobilnummer vi når dig på. Fyll i allting i tävlingsrutorna en bit ner. Du behöver inte vara medlem på FZ för att delta (men du får det gärna, förstås). Enkelt va?

Dreamhack Summer 2016 håller öppet den 18-21 juni i Jönköping. Tävlingen pågår till och med onsdag den 8 juni, och vinnarna meddelas kort därpå.

Lycka till!

Priser:

  • Två tur och retur-biljetter med Swebus till Dreamhack Summer 2016

  • Två inträdesbiljetter med datorplats till Dreamhack Summer 2016

Skicka en rättelse