I december har FZ funnits på webben i 20 år, en halv evighet mätt i internettid, och under hösten kommer vi att genomgå en av de allra största förvandlingarna hittills. Vi byter all den kod som driver sajten för att gå över till Sweclockers plattform och i samband med detta får FZ ett nytt utseende. Senast det hände var 2009 så det är verkligen på tiden.

Vi på redaktionen ser såklart fram emot detta men vi är också väldigt nyfikna på vad ni besökare tycker om oss, i stort och smått. Vilka avdelningar gillar ni, vilka behöver förbättras? Ser ni hellre en videorecensionen än läser flera sidor text?

Därför har vi tagit fram 20 frågor som ska ge oss en bättre uppfattning om hur ni ser på sajten och era åsikter är ovärderliga. Det tar inte mer än 5-10 minuter och självklart är du anonym. Eventuella repressalier är blott sammanträffanden.

Kan tilläga en sak jag glömde skriva när jag gjorde undersökningen som stör med er hemsida som händer lite då och då. Hände precis så tänkte att lika bra att säga till. Om jag tex går in på er startsida och scrollar igenom nyheterna och skummat igenom... 03/06 Något jag saknar är bevakning av e-sport. Aftonbladet har ju gjort ett halvhjärtat försök som mest haltar. Men här kan ni ta en tätposition. * Vilka turneringar är på gång, en kalender * Vilka turneringar pågår nu * Lätt att följa sitt favoritlag, m.m.... 02/06 Då kanske ni ska ha en avdelning där ni tipsar om bra spelpoddar. Själv lyssnar jag på några amerikanska sådana då de svenska har för låg nivå (för mig), tipsa och rekommendera så kan vi bredda våra vyer. 02/06 Glömde nämna att jag tycker att mobilversionens kommentarsfält borde visa toppkommentarer! 02/06 <3 Du kan stänga av att toppkommentarer ligger överst =) Koden som driver Sweclockers är bott ett år gammal. När den lanserades valde man dock att behålla det gamla utseendet ett tag till. 02/06 Grymt med nytt utseende! Undrar dock vad ni menar med att ni går över till Sweclockers plattform, för den ser ju minst lika föråldrad ut? 02/06 Damn! Jag glömde lägga en kommentar så jag gör det här istället (för sista frågan). Ni behöver förbättra kommentarssystemet, det är svårt att följa "trådar" när vissa enstaka inlägg ur en tråd hamnar i toppen pga "upvotes". Titta på reddit/disqus för... 02/06 Jag ställer mig frågan, kan FZ bli bättre!? 02/06 Som vi kommer att läsa alla svar - ser fram emot det! 02/06 "hur mångar gånger besöker du FZ -Flera gånger om dagen -Minst en gång om dagen" är inte de alternativen lite konstigt formulerade. De kan innebära samma sak. 02/06
Skicka en rättelse