#Blizzard behandlar #Overwatch-fuskare skoningslöst, men nöjer sig inte där. I ett slags försök att hugga huvudet av fuskormen stämmer de tyska företaget Bossland Hacks som gjort ohederliga program till praktiskt taget alla Blizzards spel.

Programmet i fråga heter Watchover Tyrant och låter bland annat spelarna se sina motståndare hela tiden, genom väggar och på en radar. Ett gammalt hederligt wallhack, alltså. Blizzard menar att det är ett brott mot upphovsrätten att utan tillstånd använda sig av deras verk för att skapa verktyg av den här sorten.

Vidare argumenterar Blizzard att Bossland känner till att de bryter mot spelets slutanvändaravtal, då de tidigare utannonserat att de ska förbättra verktyget efter att Blizzard bannat spelare som använt det.

Bossland kan ha tjänat miljontals dollar enligt Blizzard. Därför vill de ha skadestånd för förlorade intäkter i USA. En representant för Bossland berättar för Torrentfreak att de inte känner till stämningen, och att en domstol i Kalifornien inte har någon rättsbefogenhet i Tyskland.

Blizzard har stämt Bossland förut och förlorat. Då angående bot-verktyg till #Heroes of the Storm.

Läs mer hos torrentfreak.