Sommaren är snart över, men vad gör det när vi har en förtjusande spelhöst att se fram emot? Följ med när FZ listar de kommande månadernas hetaste lanseringar.

Årets skörd med sommarspel har varit hyfsat respektabel. Skrivbordsstrateger har kunnat kriga i #Paradox #Hearts of Iron IV, danska #Inside släpptes till indievurmarnas stora förtjusning och efterlängtade rymdsandlådan #Starbound klev äntligen ur early access. Störst av alla var förmodligen mobilspelet #Pokémon Go som fyllde gator och torg (och järnvägsspår..) med spelsugna pokétränare. Eller kanske nyss släppta #No Man’s Sky som siktar mot stjärnorna.

Trots det kan sommarmånaderna sällan mäta sig med den ruskiga hösten när det kommer till efterlängtade spelsläpp. Vi har rotat runt och hittat 30 tunga titlar att hålla koll på under årets återstående månader. Utan vidare omsvep presenterar FZ den spännande spelhösten 2016!


[center]Augusti[/center]


[center]Deus Ex: Mankind Divided (PC/PS4/XONE)[/center]

Augusti är visserligen bara meteorologisk höst i de nordligaste delarna av landet, men med två heta släpp i månadens slutskede väljer vi att se mellan fingrarna. En av titlarna är shooter-rollspelet #Deus Ex: Mankind Divided som återigen låter oss axla rollen som Adam Jensen i en dyster science fiction-framtid (som utspelar sig två år efter #Deus Ex: Human Revolution).

Allt om Deus Ex: Mankind Divided

[center]World of Warcraft: Legion - (PC/Mac)[/center]

Intresset och spelarbasen för #World of Warcraft har onekligen dalat sedan toppen runt #Wrath of the Lich King. Det är förmodligen få som tror att #Legion-expansionen kommer återställa mmo-spelet till sina forna glans ur det perspektivet, men med mäktiga artefaktvapen, demon hunter-klass, omgjort pvp-system och nya landskap att utforska kommer säkert ett rejält gäng äventyrare att återvända till Azeroth den 30 augusti.

Allt om World of Warcraft: Legion

Föregående Nästa
Skicka en rättelse