Gran Turismo Sport (2017)

#Gran Turismo är alltid Gran Turismo. Men #GT Sport ska ändå markera en ny generation Gran Turismo-spel, vilket gör det extra intressant. Spelet ska inkludera tre huvudsakliga spellägen: Campaign, Sports Mode och Arcade Mode, och smeka e-sportsfolket medhårs. Det ska också ha visst stöd för PSVR, men tyvärr inte fullt ut utan bara i ett särskilt VR Tour Mode.

Agents of Mayhem (2017)

Alla som spelat #Saints Row-spelen vet att Volition inte gärna sparar på krutet i onödan. I #Agents of Mayhem, som utspelar sig i samma universum som Saints Row-spelen, är ditt jobb att stoppa en James Bond-doftande terrororganisation. Detta gör du genom att välja mellan en uppsättning av tolv agenter, alla med sina unika färdigheter, och sedan sprida kaos i en öppen värld. Så klart.

Overkill’s The Walking Dead (2:a kvartalet)

Ett #The Walking Dead-spel med fokus på co-op, från studion bakom #Payday 2 kan det vara något, kanske? Jo, kanske det. #Overkill's The Walking Dead ska ha element av survival horror, action, smygande och rollspel. Förhoppningsvis kan spelets co-op-fokus ge nya perspektiv på Robert Kirkmans zombieinfekterade, trasiga värld – som börjar bli ganska bekant vid det här laget.

Quake Champions (2017 – kanske)

Okej, så än finns inget spikat datum – eller ens år – för #Quake Champions. Men om vi har med det på listan som en slags önskan så kanske vi får det i år. Det skadar inte att testa. #Id Softwares försök att ta #Quake in i nutiden är så klart högintressant. Quake Champions är en onlineshooter där spelarna väljer bland en uppsättning olika hjältar som alla ha sina unika förmågor. Kan det utmana #Overwatch?

Spider-Man (2017 – kanske)

Ett #Spider-Man-spel från utvecklarna bakom #Ratchet & Clank-spelen. Kan det vara något? Om man får tro E3-trailern från förra sommaren så är det utan tvekan något, ja. Ett påkostat, nätsvingande, brottsbekämpande AAA-spel med allas vår käre Spindelman – det är inte så konstigt om det börjar kittla i hype-centrat i hjärnan.