Inled spelhelgen med veckans bästa 25 minuter.

Ännu en arbetsvecka är över och Fräcka Fredag rundar av med en sylvass omvärldsbevakning, utrustade med nävar av stål. Bokstavligen. Denna vecka snackar vi om recensionerna av Prey, mer tjat om Battlegrounds och hur man kan betala folk att spela healer i Overwatch.

Vi får också spontanbesök i studion av Frida som bjuder på Sweclockersdryck inför deras stora närvaro på Dreamhack i sommar. Rivigt! Vi diskuterar också ryktena kring Far Cry 5 som vissa påstår ska utspela sig i vilda västern. Vi efterfrågar också en duktig grafiker som kan ta fram en logotyp till Fräcka Fredag, skicka bidragen till calle@fz.se. Det bästa belönas med tangentbordet Tesoro Gram.

Trevlig spelhelg!

Grymt! Tack Frida! Calles och Joakims ansiktsuttryck sålde verkligen in den cocktailen. Funkar säkert hur bra som helst som dagen efter återställare också. 15/05 Juicen tillverkades i en råsaftcentrifug och innehöll äpplen, morötter, citronjuice och en stor näve ingefära. Och för att krydda till det lite extra så smugglade jag ned lite cayennepeppar ;) Perfekt om man vill piggna till lite samt att det lämnar en... 15/05 SWAT 4's Fairfax Residence: The Basement That Led to Bioshock (http://www.kotaku.co.uk/2017/04/04/the-making-of-fairfax-residence-swat-4s-most-infamous-mission) <- artikeln jag pratade om. 15/05 @73mpl4R: Du först! 15/05 Tabasco-shot? 14/05 Du är en fantastisk människa! Haha, tack! Kul att höra! Jag tror det finns sanning i det du säger så vi får kanske hitta något som kryddar till det extra. 14/05 Jag gillar att nästan alla kommentarer handlar om det övriga i sammanhanget: vad de drack, hur de ser ut och vem som knacka på. Jag spekulerar lite kring anledningen till detta. Om det kan bero på att mycket av innehållet i Fräcka Fredag är en sammanfat... 14/05 Skit i det nu! Vi vet ju alla att det finns massor av desperata hormonstinna snubbar här som alltid måste kommentera tjejs utseende så fort de uppenbara sig... Nu till det intressanta i sammanhanget: - Frida, vad var det för grejer du hade i "juicen"?... 14/05 Jag kan bara tänka på den här videon: https://www.youtube.com/watch?v=oG1_hw7UhsM 13/05 Ja, du låter som en feminist. Om en tjej ser bra ut är det väl ok att säga det? Jag gör ofta det. Folk gillar komplimanger. Börjar gå överstyr det här med att man inte får kommentera kvinnors utseende. Män gillar (för dem) snygga kvinnor. Inget konstigt... 13/05
Skicka en rättelse