Det var enligt god tradition mycket som var cringe under E3, men frågan är om inte stackars Jesse Wellens från EA Play tog priset? Youtubeprofilen presenterade Need for Speed Payback, men att han "presenterade" något är att ta i. Som du ser ovan var det en smärtsam historia.

Men livet går vidare, och nu är Wellens redo att besvara frågan: "Jesse, vad i helvete hände?" Hela historien ser du undertill och det är en synnerligen intrikat inblick i vad som gick fel. En av Jesses största rädslor är att tala inför folk, så han gav sig onekligen ut på hal is. Han gjorde misstag (läste inte manuset, oops!) och det gjorde även EA (manuset skilde sig från telepromptern och Jesses entré i streamen överrumplade honom). Resten är, som man säger, E3-historia.

Alla som någon gång känt sig nervös över att tala inför folk (99 procent av befolkningen, gissar jag) kan förmodligen känna med Jesse. Idag kan han skratta åt det och som youtuber kan han definitivt tjäna på att bli viral – oavsett om sammanhanget var cringe.